A pus bicarbonat de sodiu în cuptorul cu microunde. Gospodina a fost șocată după doar 3 minute. Efectul este uluitor!

O femeie a pus bicarbonat de sodiu în cuptorul cu microunde. L-a pornit și l-a lăsat să meargă timp de trei minute. După ce l-a deschis iar, a fost uluită de rezultat!

Când vine vorba de curățarea cuptorului cu microunde, multe gospodine se gândesc că au nevoie de produse chimice costisitoare ca să facă asta. În realitate, există câteva ingrediente minune care costă foarte puțin, dar care au un efect uluitor!

A pus bicarbonat de sodiu în cuptorul cu microunde. Gospodina a fost șocată după doar 3 minute

Astăzi îți explicăm cum poți să utilizezi bicarbonatul de sodiu pentru curățarea eficientă a cuptorului cu microunde. Există mai multe metode folosite de către gospodine.

Dacă este plin de pete de grăsime, greu de curățat, atunci trebuie să faci o pastă: două treimi bicarbonat de sodiu și o treime apă. Se aplică peste toate petele din cuptor, se lasă să acționeze timp de câteva minute, apoi se șterge cu o cârpă. Dacă petele sunt unele persistente, atunci se repetă acest proces ori de câte ori este nevoie.

Mai este o altă variantă, cea descrisă la începutul articolului. Se ia un bol rezistent, care poate fi băgat în cuptor. Se umple cu aproximativ 250 ml de apă, peste care se pun șase linguri de bicarbonat de sodiu, conform Ideall.

Se pune bolul cu acel amestec în interior, se pornește cuptorul la treapta maximă și se lasă așa 3-4 minute. Când se oprește, se mai lasă cu ușa închisă vreo 5 minute. În acest fel, aburul care se formează din apa fiartă cu bicarbonat va acționa eficient asupra petelor de grăsime. După ce se deschide ușa, se șterge bine interiorul cu un burete sau o cârpă.

Citește și:

Ce să pui în cafea dimineața ca să slăbești. Trucul minune care te scapă rapid de kilogramele în plus

A pus oțet de cidru de mere în apă și s-a clătit pe păr. După câteva zile, femeia a rămas uimită de efect!

A pus o lămâie sub pat și s-a dus la somn. A doua zi, efectul a fost uimitor!

Share: