Cadouri de Crăciun în funcție de zodie. Cum faci alegerea perfectă pentru cei dragi

Astăzi îți oferim o listă de cadouri de Crăciun în funcție de zodie. Așa vei face alegerea perfectă pentru cei dragi, pentru Sărbători.

Fiecare nativ din zodiac are anumite trăsături de personalitate. Unii sunt introvertiți, alții dimpotrivă, preferă exuberanța și luxul. Dacă ții cont de aceste detalii, vei impresiona cu siguranță cu darurile alese.

Cadouri de Crăciun în funcție de zodie

Zodia Berbec

Este destul de pretențios, dar și foarte practic. Poți cumpăra niște scule necesare în gospodărie sau niște haine comode și călduroase. Ai grijă totuși să ții cont de preferințele lui în privința culorilor.

Zodia Taur

Îi plac cadourile de suflet, preferă ceva făcut manual sau ceva care să îi amintească de un moment frumos din viața lui.

Zodia Gemeni

Fire extrovertită, este obsedat de cadourile scumpe și care ies în evidență. Preferă pantofii costisitori, eșarfele colorate sau ceasurile de firmă.

Zodia Rac

Este o fire extrem de emoțională și practică. Fie îi cumperi ceva ce ține de partea spirituală, cum ar fi o carte sau o bijuterie specială, pe care o va purta toată viața. Preferă cadourile utile.

Zodia Leu

Îl atrag lucrurile care strălucesc, dar pe care nu le au toți. Vrea să fie în centrul atenției, așa că poți alege lucruri cu care el să se laude mai târziu, cum ar fi bijuterii, tablouri, niște haine de brand.

Zodia Fecioară

Apreciază și se bucură de lucrurile mici. Nu are nevoie neapărat de surprize materiale, îi poți face niște daruri simbolice precum o călătorie sau fotografii cu amintiri.

Cum faci alegerea perfectă pentru cei dragi

Zodia Balanță

Preferă cadourile cu care poate apoi să le aducă bucurie celor din jur. Poate o mașină de cusut, materiale pentru handmade sau accesorii pentru bucătărie.

Zodia Scorpion

Chiar dacă îi plac cadourile scumpe, atunci când darurile de Crăciun vin din partea persoanei iubite, nimic nu mai contează.

Zodia Săgetător

Este o fire creativă, așa că îi poți cumpăra ceva special, care să aibă legătură cu pasiunile lui. Poți pune din timp niște întrebări ca să te asiguri că darul tău îi este util.

Zodia Capricorn

Este un mare iubitor de animale, așa că poți merge într-un pet shop să cumperi niște accesorii frumoase pentru animăluțul lui de companie.

Zodia Vărsător

Adoră călătoriile așa că poți oferi cadouri legate de acest lucru: bilete de avion sau de tren, un tablou cu harta lumii sau bijuterii cu forme de glob pământesc.

Zodia Pești

Este un romantic incurabil, așa că acest nativ apreciază darurile care îi aduc comoditatea în casă: halate pufoase, lumânări parfumate, uleiuri aromate.

Citește și:

Horoscop luna decembrie 2021. Ce zodii au parte de noroc la final de an

Ce zodie este Dumnezeu?

Horoscop de Crăciun și Revelion 2021-2022. Află cum vei sta cu dragostea, banii, cariera și sănătatea

Share: