Lovitura anului! Meghan Markle este distrusă. Vestea care o poate dărâma total

Lovitura anului pentru soția prințului Harry! Imaginea lui Meghan Markle este distrusă din nou. S-a aflat vestea care o poate dărâma total pe Ducesa de Sussex. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu ea?

Se pare că liniștea lui Meghan se duce iar pe apa sâmbetei. În loc să se bucure de clipe frumoase alături de soțul ei și de cei doi copii, ajunge iar în instanță din cauza familiei ei.

Lovitura anului! Meghan Markle este distrusă

Sora vitregă a Ducesei de Sussex, Samantha Markle, o dă în judecată pe soția lui Harry. Motivul este chiar interviul exploziv pe care cei doi soți l-au dat în emisiunea lui Oprah Winfrey, în urmă cu aproape un an.

Samantha, în vârstă de 57 de ani, susține că Meghan, în vârstă de 40 de ani, a făcut niște afirmații false și răutăcioase în timpul acelui interviu. Ea o acuză pe fosta actriță din serialul Suits că a susținut că este singurul copil la părinți. Dar și că Markle a mințit în legătură cu perioada în care s-au văzut ultima oară.

„Informațiile false susțin că între Samantha și sora ei, Meghan, nu exista nicio relație, că erau ca două străine. Dar și că Samantha și-ar fi creat o carieră din vânzarea de povești inventate către tabloide și televiziuni”, se arată în plângerea femeii.

De asemenea, Samantha o mai acuză pe sora ei vitregă că i-a distrus imaginea tatălui lor, Thomas Markle, din disperarea de a-și crea o imagine falsă, de victimă.

„Meghan a mințit atunci când a susținut că s-a scos singură din sărăcie. Că a fost forțată să muncească de la vârsta de 13 ani și să aibă mai multe joburi prost plătite ca să supraviețuiască.

Domnul Markle a suferit două atacuri de inimă cu câteva săptămâni înainte de nunta acuzatei, din luna mai 2018. Asta in cauza stresului asociat cu acest eveniment, din cauza hărțuirilor venite din partea paparazzilor, dar și a mass media, precum și din cauza mesajelor primite din partea acuzatei și a prințului Harry.

Cardiologul lui Thomas Markle i-a spus că este prea bolnav ca să poată călători în Anglia, pentru nuntă. Așadar, nu a refuzat să participe la eveniment, ci așa i s-a spus din partea specialistului”, conform celor de la Page Six.

Vestea care o poate dărâma total

Pe lângă lovitura decisivă de imagine pe care o primește încă o dată Meghan Markle, din partea surorii ei vitrege, soția lui Harry riscă să plătească și bani frumoși. Samantha solicită în instanță acordarea sumei de 75.000 de dolari ca daune morale. De asemenea, mai cere și achitarea plăților pentru avocați.

Cei de la TMZ l-au contactat pe avocatul Ducesei de Sussex, care a declarat: „Acest proces absurd, fără o bază reală, este doar încă o acțiune care continuă acest tipar tulburător. Îi vom acorda un nivel minim de atenție, așa cum merită, de fapt”.

Citește și:

Cum arată casa lui Kim Kardashian, în valoare de 23 de milioane de dolari. Ce mașini de lux are

Cum arată Salma Hayek în costum de baie, la 55 de ani. Accesoriul costă aproape 3.900 de lei

Prima poză cu Lilibet, fiica lui Meghan Markle și a Prințului Harry. Cu cine seamănă?

Share: