Cum arată casa lui Kim Kardashian, în valoare de 23 de milioane de dolari. Ce mașini de lux are în garaj

Toată planeta a văzut acum cum arată casa lui Kim Kardashian, în valoare de 23 de milioane de dolari. Vedeta le-a prezentat celor de la Vogue interiorul locuinței fabuloase, dar și curtea și garajul de lux.

Viața ei personală este extrem de agitată acum. Dar Kim continuă să se ocupe de proiectele profesionale. Bruneta se află în plin proces de divorț de Kanye West și se bucură de o nouă poveste de dragoste alături de Pete Davidson.

Însă, rapperul nu renunță încă la ideea de a-și reface familia. Apelează tot mai des la amenințări la adresa noului iubit al lui Kim. Nu este de mirare că ea a decis ca în casa ei să fie o atmosferă cât mai calmă și liniștită, având nevoie de asta mai mult ca niciodată.

Cum arată casa lui Kim Kardashian?

Vedeta în vârstă de 41 de ani a răscumpărat această locuință de la Kanye West. A plătit pentru ea 23 de milioane de dolari, după ce a depus actele de divorț anul trecut.

„Totul în casă este cât mai minimal cu putință. Mi se pare că este atât de mult haos în lume încât, atunci când vin acasă, vreau doar să fie liniște și să simt o stare de calm”, a dezvăluit Kim pentru Vogue.

Cei doi au achiziționat această casă în anul 2014. Apoi au refăcut-o în totalitate de la zero pe parcursul a șase ani. Chiar dacă rapperul s-a mutat în altă parte, mama copiilor săi a decis să păstreze nuanțele neutre din locuință.

Cum arată casa lui Kim Kardashian? Deși ea preferă culorile acestea, în camerele copiilor este plin de culoare, dar și de accesorii potrivite cu personalitatea fiecăruia. Kardashian crede că orice copil trebuie să aibă un spațiu în care să se dezvolte adecvat cu trăirile lui.

În mod surprinzător, se pare că fosta parteneră de viață a lui Kanye West a preluat un obicei mai puțin legat de material când vine vorba despre cei mici și mai mult legat de partea emoțională.

La fel cum au făcut și părinții ei în copilărie, Kim a făcut câte un album de suflet, cu amintirile create de-a lungul timpului alături de copiii ei. Pentru că își dorește ca aceștia să se dezvolte armonios și din punct de vedere fizic, vedeta a decis să aibă și un teren de baschet.

Cum arată casa lui Kim Kardashian? În garajul ei se găsesc mai multe mașini de lux. Printre ele se numără un Lamborghini, un Rolls-Royce și un Maybach. A ales să le facă pe comandă pe culoarea gri, una dintre preferatele ei.

Citește și:

Cum arată Salma Hayek în costum de baie, la 55 de ani. Accesoriul costă aproape 3.900 de lei

Ce semnificație are și cât valorează inelul de logodnă primit de Megan Fox de la Machine Gun Kelly

Fratele lui Meghan Markle își cere scuze pentru că l-a îndemnat pe Prințul Harry să anuleze nunta

Share: