Smiley a făcut anunțul despre Gina Pistol! Fanii sunt în culmea bucuriei

Smiley a făcut anunțul fericit despre Gina Pistol! Fanii sunt în culmea bucuriei după ce au aflat vestea. Postarea cântărețului a depășit extrem de rapid 14.000 de reacții.

Totul îi merge de minune artistului, la început de an. S-a bucurat de prima lui vacanță în trei, alături de Gina Pistol și de fetița lor, micuța Josephine. Apoi a dat lovitura și pe plan profesional cu cea mai nouă melodie – Purtat de vânt.

Smiley a făcut anunțul despre Gina Pistol! Fanii sunt în culmea bucuriei

Cântărețul a postat astăzi o fotografie pe internet, în care Gina Pistol apare cu un zâmbet larg. Se pare că frumoasa prezentatoare de la Antena 1 se bucură nespus pentru succesul iubitului ei.

Blondina apare și ea în videoclipul lansat de Smiley pentru cea mai nouă piesă. Mai mult decât atât, melodia a ajuns rapid pe locul 4 în trending pe Youtube.

“Legenda spune ca @ginapistol rade pentru ca stie ca si datorita aparitiei ei in noul meu clip acum suntem pe locul 4 in trending. Daca vreti sa vedeti o poza in care si eu am zambetul la fel de larg ca al ei, va rog sa dati un click pe linkul din comentarii sau sa cautati ‘Purtat de vant’ pe Youtube. Va multumesc pentru ca duceti muzica mea mai departe”, a scris Smiley pe conturile lui de pe rețelele de socializare.

Se pare că vacanța i-a priit artistului, căci a revenit cu forțe proaspete.

“Parcă aștept vacanța asta de o viață… Și dacă stau bine să mă gândesc chiar o aștept de o viață! Cu familia în vacanță!”, este mesajul postat de Smiley, după ce a plecat pe tărâmuri mai calde cu familia lui.

Citește și:

Smiley și fiica lui, în prima lor vacanță. Fotografia de mii de like-uri

Fetița Ginei Pistol a început să facă primii pași. Cum a filmat-o iubita lui Smiley pe Josephine

Smiley și Gina Pistol au renunțat la inhibiții! Poza pe care o aștepta toată lumea

Share: