De ce boală suferă Oana Roman. A dezvăluit acum tot: ‘Dureri mari’

Astăzi s-a aflat de ce boală suferă Oana Roman. Vedeta nu se simte bine de câteva zile, iar durerile sunt groaznice. Ce le-a dezvăluit acum celor care o urmăresc pe rețelele de socializare?

Pentru ca timpul să treacă mai ușor, în pofida afecțiunii care îi dă mari bătăi de cap, Oana s-a apucat să își facă de lucru prin casă. Cu această ocazie le-a cerut sfatul internauților în legătură cu un șemineu din locuință.

De ce boală suferă Oana Roman. A dezvăluit acum tot

Chiar dacă acum trece prin momente grele, zilele trecute vedeta s-a bucurat cu ocazia împlinirii a 9 ani de când formează un cuplu cu Marius Elisei. Așadar, are pe cineva aproape care să o ajute atunci când durerile nu îi dau pace.

“De 2 zile nu mă simt bine, am otită cu dureri mari. Nevoită fiind să stau în casă mi-am dat seama că n-am folosit niciodată acest șemineu, deși e perfect funcțional. Practic nu-mi place cum arată, așa era când am luat casa. Trebuie să găsesc o idee să-i schimb aspectul cu alt tip de piatră. Aveți ceva idei?”, este mesajul postat acum de Oana Roman, pe contul ei de Instagram.

De ce boală suferă Oana Roman. Din păcate, este obișnuită cu problemele de sănătate, pentru că se mai luptă de ceva vreme cu o altă afecțiune cruntă.

“Am hipertiroidie. Este o stare generală proastă. Te simţi obosit, vlăguit. Este foarte frustrant. Iau medicamente pentru tiroidă şi pentru inimă. Iau vreo şase pastile de trei ori pe zi. Boala se traduce printr-o stare de slăbiciune accentuată şi transpiraţie excesivă. Aveam senzaţia că mi se taie picioarele şi nu pot să urc două scări.

Este groaznic! Boală îţi dă o stare generală atât de urâtă încât mă rog la Dumnezeu să mă trezesc cum eram înainte să am asta. Am şi o tahicardie pe care o ţin sub control cu medicamente. Recunosc că sufăr mai mult decât la cele două operaţii. Două luni a durat până mi s-a pus diagnosticul.

Oricum fac tratamentul pentru că îmi doresc foarte mult să mă simt bine iar pentru fetiţa mea, care este un copil absolut minunat. Nu ştiu că e în casă. Se joacă, face lego. Vine doar să-mi ceară apă”, a mărturisit Oana Roman la Antena 1, în trecut, conform Click.

Citește și:

Oana Roman și Marius Elisei au făcut anunțul, după 9 ani de relație: ‘Am primit o minune!’

Adevărul a ieșit la iveală! Cum s-au cunoscut, de fapt, Oana Roman și Marius Elisei

Cum și-a decorat Oana Roman casa de Crăciun. Imagini inedite cu vila de 160.000 de euro

Share: