ProTV anunță castingul pentru Survivor România, sezonul 3

A fost mutarea anului în televiziune, iar acum s-a anunțat oficial că începe castingul pentru Survivor România, sezonul 3.

Cei de la ProTV au lansat preselecțiile pentru show-ul care a fost difuzat până acum pe postul Kanal D. Spre marea bucurie a fanilor, tot Daniel Pavel va rămâne în rolul de prezentator.

A început castingul pentru Survivor România, sezonul 3

„Cel mai puternic reality show, cele mai dure probe. O competiție în care un singur concurent poate câștiga marele premiu.
Ai ceea ce ți trebuie pentru a fi acela? Nu rata înscrierile”
, este anunțul oficial postat pe contul de Instagram al emisiunii.

Atunci când s-a zvonit pentru prima dată că emisiunea ar putea ajunge de la Kanal D la rivalii de la ProTV, puțină lume voia să creadă că este adevărat. Chiar și acum, sunt numeroase mesaje negative în mediul online, ale fanilor nemulțumiți.

Daniel Pavel rămâne prezentatorul emisiunii. Sursă foto: Instagram

Însă, postul din Pache Protopopescu a reușit să îl ia la pachet și pe „domnu’ Dan”, așa cum l-au numit concurenții din sezonul 2. Extrem de iubit de către public, Daniel Pavel are suficientă susținere din partea publicului încât să aibă și noul sezon Survivor România șanse mari de reușită în privința telespectatorilor.

„Ne bucurăm să anunţăm că în 2022 vom adăuga acest format incredibil în portofoliul nostru de programe. Survivor este deja un show de scucces în România, dar vom adăuga la semnătura puţin din ceea ce înseamnă PRO TV, ceea ce reprezintă garanţia divertismentului de cea mai înaltă clasă”, a anunțat recent ProTV, conform Pagina de Media.

Înscrierile pentru sezonul 3 se fac online AICI.

Citește și:

Bianca Drăgușanu și-a dus mama la o clinică de operații estetice

Valentina Pelinel, sărut romantic cu soțul ei, Cristi Borcea

Andra a primit o surpriză din partea lui Cătălin Măruță și a copiilor lor, David și Eva

Share: