Andra a primit o surpriză din partea lui Cătălin Măruță și a copiilor lor, David și Eva

Andra a avut parte de o surpriză uriașă din partea soțului ei, Cătălin Măruță, dar și a copiilor lor, David și Eva. Cântăreața a ținut să îi anunțe pe fanii ei pe rețelele de socializare.

Se pare că artista a ajuns la un număr record de urmăritori pe contul ei de pe TikTok. Cu această ocazie, a primit un tort uriaș, dar și alte daruri. Totul a fost filmat și postat pe contul de Youtube al Evei.

Andra a primit o surpriză din partea lui Cătălin Măruță

La începutul vlogului, Eva a făcut prezența, apoi a anunțat ce pregătesc toți trei cu această ocazie specială. În tot acest timp, artista filma pentru Românii au Talent. Se pare că, printre multe alte surprize, cei dragi au cumpărat și frezii, florile preferate ale Andrei. Cu toate că Eva i-a spus mamei ei că urmează o surpriză, totul a ieșit bine până la urmă.

“Un milion de îmbrățișări: câte una pentru fiecare prieten de pe TikTok! Mulțumesc că mă urmăriți acolo, înseamnă că aveți și voi umor și chef de joacă și distracție! Am avut parte de o surpriză de la cei mai mari fani ai mei: Eva, David și Cătălin”, este mesajul postat de Andra, pe contul ei de Instagram.

În timp ce se distrau în mașină, David le-a reamintit fanilor săi despre emisiunea pe care o prezintă la postul de radio Itsy Bitsy, în timp ce Eva a preferat să vorbească despre machiaj, modă și culoarea ei preferată, culoarea roșie. Cântăreața s-a bucurat enorm de cadourile primite din partea familiei.

Citește și:

Ilinca Vandici revine la Bravo, ai Stil! Celebrities: ‘Cu forțe proaspete!’

Bianca Drăgușanu și-a dus mama la o clinică de operații estetice

Elena Băsescu a fost surprinsă într-o ținută de 6500 de euro

Detalii despre Andrei Boncea, soțul Loredanei Groza

Share: