Narcisa Birjaru și Rikito Watanabe, reuniune după Chefi la Cuțite. Ce au făcut împreună cei doi foști concurenți

Bucurie mare pentru fani! Narcisa Birjaru și Rikito Watanabe, reuniune neașteptată după Chefi la Cuțite. Ce au făcut acum împreună cei doi foști concurenți din emisiunea de la Antena 1.

Narcisa a făcut parte din echipa lui Chef Cătălin Scărlătescu și a și câștigat marele premiu, în timp ce Rikito, sau Riki cum îi spun prietenii, a făcut parte din echipa verde a lui Chef Sorin Bontea.

Narcisa Birjaru și Rikito Watanabe, reuniune după Chefi la Cuțite

Se pare că foștii rivali au rămas într-o relație de prietenie și după competiție. De altfel, acesta a fost cazul mai multor foști concurenți din acel sezon. Riki și Narcisa au postat pe conturile lor de Instagram mai multe fotografii din ziua în care s-au revăzut.

Mai mult decât atât, fostul concurent din echipa lui Sorin Bontea le-a dezvăluit fanilor săi că a fost chiar acasă la soții Birjaru, unde a fost primit cu multă ospitalitate, dar și bucate gustoase.

“Buna ziua, buna ziua… diamantelor! Astazi am fost la apartamentul ei @narcisabirjaru si @alex__turcitu. Si am primit sarmale bomba, si super prăjitura!!!! Sunt foarte multumit de ospitalitate ei familiei Narcisa, va multumesc frumos pentru neîntrunirea din nou. O sa ne vedem si in curand. Deci diamantelor! Sper ca aveti duminica frumoasa. La revedere”, a scris Rikito Watanabe, în stilul lui caracteristic.

Acestea sunt pozele făcute publice de cei doi foști concurenți. Sursă foto: Colaj Canva/Instagram

Iubita lui Rikito Watanabe, prima apariție publică. Cine este bruneta?

Atunci când era în echipa lui Sorin Bontea la Chefi la Cuțite, năstrușnicul Riki s-a amorezase chiar de către Elena Matei, actuala Războinică de la Survivor România.

Din păcate pentru el însă, frumoasa lui colegă avea la acea vreme un iubit. Au rămas prieteni, iar Rikito s-a reorientat rapid. Acum se iubește cu o brunetă frumoasă, care pare să fie tot minionă, semn că bucătarul are un tipar preferat când vine vorba despre femei.

“Buna ziua buna ziua.. Diamantelor. Vreau sa ma anunti, am venit iubita mea in viata mea!! Ia este Bibi, este din Putna Suceava. Avem relatie cu mult râde, dragostea, si corectez pe mine cand ma uit pe alta fetelor. (câteodată ma joc cu foc eu)

Sper ca facem un relatie frumos!!! Deci diamantelor!!! sa aveti gurija de voi! La revedere. Ma apreciez pe ia cand am”, a scris Riki de la Chefi la Cuțite, pe contul lui de Instagram. (Vezi AICI cum arată iubita lui)

Citește și:

Cine este, de fapt, Arkanian de la Chefi fără Limite. Protejatul lui Alex Velea face parte din echipa albastră a lui Florin Dumitrescu

Cină rapidă cu resturile din frigider. Rețeta genială de tartă sărată a lui Alexandru Comerzan, câștigătorul Chefi la Cuțite

Îl mai știi pe Keed de la Chefi la Cuțite? Cum arată și cu ce se ocupă acum concurentul din echipa lui Florin Dumitrescu

Share: