Mircea Badea, mesaj devastator pentru Răzvan Simion: ‘Grădinarii de la teveu ar trebui…’

Mircea Badea nu a ținut cont că este coleg de trust cu Răzvan Simion și a postat un mesaj devastator pentru Răzvan Simion. Un moment din emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani l-a scos din sărite pe prezentatorul de la Antena 3.

În fiecare dimineață, de luni până vineri, Simion și Dani Oțil au o mulțime de invitați interesanți. Printre aceștia s-a numărat și Diana Mihăilă, cea care i-a învățat pe telespectatori cum să se organizeze mai bine.

Mircea Badea, mesaj devastator pentru Răzvan Simion

Însă, la un moment dat, una dintre burtierele de pe ecran a inclus o greșeală gramaticală. Acest lucru nu a trecut neobservat pentru realizatorul de televiziune.

Badea a ținut să facă totul public pe contul lui de Instagram, dar mesajul transmis pare să lovească mai mult în Răzvan Simion decât în persoana responsabilă pentru această gafă.

“Cultivatia nu e usor. De-aia gradinarii de la teveu ar trebui redati agriculturii. A win-win situation, cum ar zice paysanii anglo-saxoni”, a scris Mircea Badea.

Aceasta este fotografia făcută publică de Mircea, pe Instagram.

Iubitul lui Carmen Brumă nu se ferește să își expună părerile, indiferent cât de controversate sunt. În trecut, după ce Răzvan Simion și-a recunoscut relația cu Lidia Buble, cântăreața a fost de-a dreptul umilită public de către prezentatorul Antena 3.

Fac un apel pentru fetele tinere din showbiz care intamplator au tati preoti sau pastori: sa nu mai declare public, ele sau tatii lor, ca sunt virgine! Este dezgustator!

Pentru ca treaba asta este o chestiune atat de intima incat nu priveste pe nimeni altcineva! Doar daca nu cumva este un anunt public pe sistemul „Hai, Doamne, mai simtiti-va si voi!”, a spus atunci Mircea Badea, conform Cancan.

Citește și:

Cum sari coarda corect ca să slăbești. Trucurile lui Carmen Brumă pentru un corp tonifiat

Cine este, de fapt, Horațiu Nicolau, presupusul nou iubit al Lidiei Buble. Milionarul este cu 30 de ani mai în vârstă decât ea

Schimb de replici între Daliana Răducan și fiica lui Răzvan Simion. Ce i-a putut spune Ianca

Share: