Cum sari coarda corect ca să slăbești. Trucurile lui Carmen Brumă pentru un corp tonifiat

Dacă îți dorești să scapi de kilogramele nedorite, atunci trebuie neapărat să știi cum sari coarda corect ca să slăbești. Carmen Brumă le-a dezvăluit tuturor cele mai eficiente trucuri pentru un corp tonifiat.

Persoanele care vor să se mențină sănătoase și să aibă o formă de invidiat trebuie neapărat să știe că nu pot reuși dacă nu combină sportul cu un stil de viață sănătos. De asemenea, trebuie să aplice în mod corect tipurile de exerciții necesare, altfel riscă să își facă singure mai mult rău decât bine.

Cum sari coarda corect ca să slăbești. Trucurile lui Carmen Brumă

Tocmai de aceea Carmen Brumă a ținut să le explice urmăritorilor ei din mediul online cum poți aplica acest tip de exercițiu folosit și de sportivii de perfomanță. Este unul dintre cele mai eficiente tipuri de cardio, deoarece îți activează simultan toți mușchii. De asemenea, caloriile se ard în continuare chiar și la câteva ore după ce ai terminat de sărit coarda.

Partenera de viață a lui Mircea Badea este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Mii de femei o urmăresc constant și o apreciază pentru forma ei de invidiat. Însă, lucrurile nu au stat mereu așa. În adolescență a avut mult de suferit din cauza kilogramelor în plus. A reușit să se transforme total și îi ajută acum și pe alții să facă același lucru.

Într-un articol de pe site-ul ei, Carmen Brumă a oferit câteva sfaturi și explică simplu cum sari coarda corect. În primul rând, recomandă folosirea coardelor cu greutăți, cu mânerele de aproximativ 200 de grame fiecare. Trebuie ca acest antrenament intens să fie făcut odată pe săptămână sau, cel mult, la maximum două săptămâni.

Se alternează tipurile de sărituri, repetându-se antrenamentele la câte o lună distanță. Ea folosește mai multe combinații, pe care le alternează. Fie 1 minut de sărituri/30 de secunde de pauză – 10 serii, fie 3 minute sărituri/1 minut de pauză – 4 sau 5 serii, fie 20 de secunde sărituri, cu genunchii cât mai aproape de piept și ritm alert/10 secunde pauză – 8 serii.

Citește și:

Ce se întâmplă în corpul tău dacă mănânci mămăligă. Secretul gospodinelor de la țară

Ce să pui în cafea dimineața ca să slăbești. Trucul minune care te scapă rapid de kilogramele în plus, ieftin

Leguma minune care îți curăță ficatul și îți reglează tensiunea arterială. Alimentul banal se găsește în orice piață

Share: