Maurice Munteanu își iubește foarte mult cățelușul

Maurice Munteanu a postat o poză foarte simpatică cu el și câinele său. Acesta își ține cățelușul la piept într-un gest de tandrețe. Maurice Munteanu este un cunoscut designer și blogger de modă din România. Oamenii îl cunosc din emisiunea Bravo, ai stil. Un lucru mai puțin cunoscut este că Maurice este numele de scenă al designerului.

Când avea patru ani, bunicul său i-a spus Maurice după numele cântărețului Maurice Chevalier. Numele lui real este Marius Munteanu. Are 42 de ani și este foarte carismatic. Pe lângă alte proiecte, Maurice lucrează ca editor de modă pentru revista Elle.

Maurice a avut o copilărie fericită

Maurice Munteanu a avut o copilărie lipsită de griji, chiar dacă a fost în perioada comunismului. Părinții l-au susținut în tot ceea ce și-a propus. În special mama lui a fost cea care s-a ocupat de evoluția lui intelectuală. Aceasta obișnuia să-i ofere cărți în dar iar copilul a devenit pasionat de literatură.

Pe lângă lectură, o altă pasiune a lui Maurice este teatrul. La un moment dat chiar a încercat să intre în sfera teatrului, însă fără succes. Designerul a mărturisit că a picat de patru ori examenul la actorie. Profesorul i-a spus că este anacronic. Se pare că locul lui nu era acolo. Se potrivea mai bine în lumea modei.

Maurice Munteanu are peste 170.000 de urmăritori pe Instagram. Poza în care își ține cățelușul în brațe a strâns 4000 de aprecieri din partea fanilor. Maurice i-a pus numele Jean. Este un câine frumos din rasa dachshund.

Share: