Un psiholog din Iași s-a sinucis chiar în cabinetul unde oferea consultații

Un psiholog din Iași s-a sinucis chiar în cabinetul unde oferea consultații. Tragedia s-a întâmplat ieri la ora 17. Bărbatul era psiholog la Spitalul Socola din Iași, situat pe strada Lascăr Catargiu. Recepționistele au observat că medicul nu mai dă semne de viață.

La acea oră, psihologul avea pacienți pe care trebuia să-i trateze. Ceilalți medici și-au dat seama că s-a întâmplat ceva și s-au dus la cabinetul unde psihologul Petrescu își desfășura activitatea de ani de zile. Cabinetul se află la etajul 1 al spitalului. Presimțirile colegilor au început să se adeverească.

Psihologul s-a spânzurat în cabinet

Ușa cabinetului nu a putut fi deschisă, fiind încuiată pe dinăuntru. Ceea ce au decoperit în cabinet avea să le rămână impregnat pe retină. Domnul Petrescu atârna inert de un cadru metalic. Se spânzurase. Cunoscuții au spus că medicul era o persoană mai degrabă introvertită și nu comunica prea mult cu colegii de breaslă.

În ultima zi în care a fost văzut în viață, medicul s-a comportat bizar. Din păcate, nimeni nu și-a dat seama că urma să se întâmple o tragedie. La începerea programului de lucru, când a intrat în instituție, medicul nu a spus nimic.

Nici măcar nu a adresat vreun salut. S-a dus țintă, parcă teleghidat, spre cabinetul lui. Un lucru și mai ciudat este că medicul a venit cu jumătate de oră mai devreme decât de obicei, semn că sinuciderea lui a fost premeditată.

Medicul avea probleme în familie

Cristian Petrescu ar fi recurs la gestul extrem din cauza unor probleme familiale. Unul dintre copiii lui suferă de autism iar acest lucru se pare că i-a distrus echilibrul interior. Din afară, medicul era un om echilibrat, iubea oamenii și era foarte dedicat meseriei lui.

De 20 de ani ajuta oamenii cu probleme. Colegilor de la Spitalul Socola încă nu le vine să creadă. Au transmis condoleanțe familiei îndurerate.  

Share: