Legătura neştiută dintre Ramona Crăciunescu de la Survivor România şi Bobonete din Las Fierbinţi

Puțină lume știa detalii despre legătura neștiută dintre Ramona Crăciunescu de la Survivor România și Bobonete din Las Fierbinți. Imaginile inedite cu cei doi au apărut public pe internet.

Concurenta din actualul sezon este una dintre cele mai iubite. Dramele teribile prin care a trecut în viață au transformat-o într-o adevărată luptătoare.

Legătura dintre Ramona Crăciunescu şi Bobonete

Războinica în vârstă de 35 de ani locuiește în București. Conform descrierilor puse de ea pe conturile de pe rețelele de socializare, lucrează pe post de curier și actor-cascador.

Are niște pasiuni extreme, precum motocicletele și sporturile de iarnă. Are o formă fizică de invidiat, fiind pasionată și de fitness. Este activă în mediul online, postând adesea fotografii pe contul ei de Instagram.

În urmă cu câțiva ani, și-a pierdut iubitul și fetița după ce rulota în care se aflau aceștia a luat foc. Singurul supraviețuitor a fost fiul ei, pe care îl crește cu multă iubire alături de noul ei partener de viață.

Printre proiectele de suflet în care s-a implicat Războinica, înainte să apară la Survivor România, se numără și o reclamă filmată alături de Mihai Bobonete, Chef Sorin Bontea și Mihai Rait.

În acest clip, Ramona joacă rolul unei femei puternice, partenera de viață a unui mafiot, care se bate parte în parte cu cei care vor să îl atace pe soțul ei.

Citește și:

Cine este, de fapt, Ramona Crăciunescu de la Survivor România. Și-a pierdut fetița și iubitul într-un accident

Cine este, de fapt, Angela Forero de la Survivor România. Războinica a fost eliminată din motive medicale

Cine este, de fapt, Radu Itu de la Survivor România 2022. Concurentul din echipa Faimoșilor are o meserie neobișnuită

Cine este, de fapt, Robert Niță, din echipa Faimoșilor de la Survivor România. A fost prins în trecut cu Mara Bănică

Share: