Digi RCS RDS, lovitură totală pentru unguri! Câți bani câștigă românii din mutarea anului

Digi Communications N.V. le-a dat o lovitură totală clienților din Ungaria! Chiar în primele zile ale anului s-a finalizat în mod oficial vânzarea operațiunilor Digi RCS RDS din țara vecină către 4iG.

Această veste vine acum după ce s-au semnat documentele în data de 29 noiembrie 2021, pentru transferul filialelor, dar și al operațiunilor DIGI din Ungaria.

Această finalizare a fost realizată după impunerea mai multor condiții, printre care și aprobarea autorității de concurență din țara vecină.

Digi RCS RDS, lovitură totală pentru unguri! Câți bani câștigă românii din mutarea anului

După ce condițiile stabilite de ambele părți au fost îndeplinite în totalitate, în data de 3 ianuarie 2021 s-au plătit 625 de milioane de euro din partea celor de la 4iG către DIGI. Așadar, operatorul român a ieșit în câștig în urma acestei decizii, dar au de suferit clienții fideli din toată țara.

Mutarea operatorului de servicii de telecomunicații a luat pe toată lumea prin surprindere. DIGI începuse activitatea în Ungaria încă din anul 1998. A ajuns în topul operatorilor locali, revoluționând piața din țara vecină.

Clienții unguri ai Digi RCS RDS au beneficiat de portofoliul complet de servicii, atât de televiziune prin cablu și satelit (DTH), date fixe, date mobile, cât și telefonie fixă și mobilă.

„După 23 de ani de dezvoltare continuă, DIGI predă operatorului 4iG o afacere competitivă, cu rezultate excepționale, al cărei impact pe piața de telecomunicații se va resimți mulți ani de acum înainte. Le mulțumim clienților pentru încrederea acordată în această lungă perioadă – fără ei nimic nu s-ar fi putut construi.

Le mulțumim, de asemenea, tuturor colegilor din Ungaria pentru profesionalism, perseverență, loialitate și pentru contribuția lor la evoluția companiei. Datorită acestor calități, am clădit împreună o afacere de care suntem mândri, care și-a îndeplinit cu succes obiectivele de creștere și care le-a oferit clienților săi servicii de calitate, accesibile, bazate pe tehnologie de ultimă generație.

Le urăm lor și colegilor de la 4iG succes în continuare și sperăm să auzim multe vești în viitor care să ne facă mândri de continuarea poveștii începute de noi”, a declarat Serghei Bulgac, CEO al Digi Communications N.V., conform Digi.ro.

Citește și:

Digi RCS RDS, decizie bombă pe piață! Peste un milion de clienți sunt afectați

Câți bani câștigă într-o singură săptămână Robert Ionescu din TikTok. Zeci de mii de dolari în România

Digi RCS RDS a dat lovitura! Este record absolut în România

Share: