Jador, dezamăgit de Georgiana Elisei. Ce condiție are pentru viitoarea lui iubită?

Jador a fost invitat în emisiunea „Hello, Chef”, prezentată de Roxana Blenche. Cu această ocazie, finalista de la Chefi la Cuțite l-a tras de limbă pe artist și l-a făcut să dezvăluie niște lucruri intime despre relația cu Georgiana Elisei.

Povestea lor de dragoste a fost una cu suișuri și coborâșuri. S-au cunoscut pe vremea când Remus Ionuț Dumitrache era doar un băiat simplu, dar apoi s-au tot despărțit și s-au reîmpăcat de multe ori.

Jador, dezamăgit de Georgiana Elisei. Ce condiție are pentru viitoarea lui iubită?

La Survivor România a plâns de multe ori și a dezvăluit că regretă modul în care a încheiat relația cu frumoasa șatenă care i-a fost alături mulți ani. Ba mai mult decât atât, afirma că vrea chiar să aibă un copil cu ea, la revenirea din junglă.

Într-adevăr, Jador s-a întors, chiar s-a împăcat o perioadă cu fosta iubită, dar și-a dat seama până la urmă că nu o mai iubește, de fapt. Acum a rupt tăcerea în emisiunea Roxanei Blenche și a spus că Georgiana Elisei l-a dezamăgit cu un lucru.

„Am avut o iubită, foarte mult timp și sunt foarte supărat din cauza asta. Nu mi-a făcut mâncare, mă, niciodată! Am fost foarte mult timp cu ea, ani, șapte ani. A făcut de vreo 20 de ori adunate. Acum trebuie să îmi găsesc una care știe să facă mâncare.

Dar acum m-am întâlnit cu o fată, chiar ieri. Ei îi era rușine și îmi punea gluga în cap. Ei îi era rușine că poate o vede taică-su cu mine, că e foarte sever. N-aveam un leu la mine și i-am zis.

M-am întâlnit cu fata asta, eram afară așa. Mi-a spus că e cuminte și nu știa să se pupe. Chiar nu știa că am încercat. Îi zic: ‘Auzi, mi-e foame rău și n-am bani’. Și mi-a dat”, a dezvăluit Jador.

Georgiana Elisei, pe masa medicului estetician

După ultima împăcare, înainte să se despartă definitiv, tânăra s-a decis să facă o intervenție estetică și să înceapă să se transforme. Dezvăluirea a fost făcută pe contul de Instagram Viperele Vesele, unde fanii iubitei lui Jador au putut să vadă o filmare cu Georgiana Elisei pe masa esteticianului. Tânăra a scos din buzunar 3.000 de euro pentru acest lucru.

Însă, comentariile nu au fost unele prea pozitive. Mulți internauți au considerat la acea vreme că tânăra apelează la această operație doar pentru a reuși să îl țină pe Jador lângă ea. “Este cadoul pentru împăcare”“E deștept Jador, ce zice: o transform pe femeia iubită într-o bombă, ca alea cu care o înșel”“Ăsta e contractul de împăcare”, sunt doar câteva dintre mesajele primite pe contul respectiv de Instagram.

Citește și:

Zanni arunca totul in aer. Ana Porgas l-a inselat cu Jador la Survivor: Da, asa este

Simina de la Puterea Dragostei, dezvăluire șocantă despre relația cu Alex Zănoagă: ‘Copilul nu este al nostru!’

Bomba momentului! Zanni și Ana Porgras s-au împăcat! ‘Ne-am și…’

Share: