Dan Capatos, replică devastatoare pentru Cătălin Măruță! ‘Nu poți să o zici la TV?’

Dan Capatos și Cătălin Măruță sunt printre cei mai vechi prezentatori din România de emisiuni mondene. Însă, vedeta Pro TV și-a lansat în ultima perioadă și un podcast, motiv pentru care acum rivalul de la Antena 1 i-a dat o replică devastatoare!

Capatos, realizatorul Xtra Night Show, a fost acum invitatul lui Gojira în podcastul Aproximativ Discuții, pe Youtube. Cu această ocazie, a discutat deschis despre multe subiecte sensibile, printre care s-a numărat și decizia lui Măruță de a-și lansa un podcast.

Dan Capatos, replică devastatoare pentru Cătălin Măruță!

Se pare că prezentatorul nu consideră că Măruță avea nevoie să facă și acest pas, pentru că nu ar veni, de fapt, cu nimic nou față de emisiunea pe care o are deja la Pro TV. Fără să se ferească de cuvintele dure, Capatos a spus ce crede cu adevărat despre interviurile din online ale soțului Andrei.

Inițial, discuția cu Gojira a pornit de la diferența dintre podcasturile de pe Youtube, în care se pot spune înjurături, și emisiunile de la TV, unde este interzis acest lucru.

“Probabil că vor pune niște avertismente cum e la TV. Probabil vor schimba legea, că altfel nu ai ce. Care este diferența dintre unele podcasturi, care arată 1 la 1 cu emisiunile ălora pe care le fac?

Adică, de ce Măruță, de ce realizatorii de televiziune simt nevoia să își facă podcast când au emisiunea în care pot vorbi tot ce vorbesc în podcast? Doar ca să zică p**a, pe care nu poți să o zici la TV? Eu consider că pot să fac podcast, dar pe o media conservatoare, adică televiziunea”, a mărturisit cu sinceritate Dan Capatos.

Citește și:

Fiica lui Cătălin Măruță l-a pus la punct! Ce i-a putut face Eva, într-un magazin de covoare

Cătălin Măruță, dezvăluiri inedite despre Eva și David. Care este părintele preferat al copiilor Andrei

Cătălin Măruță a făcut anunțul! Primele imagini cu cel mai nou membru din familia Andrei

Share: