Horoscop Mariana Cojocaru. Compatibilități în funcție de zodii în 2022

Horoscop Mariana Cojocaru. Află chiar acum lista de compatibilități în funcție de zodii în anul 2022. Cu cine te potrivești, de fapt, conform astrelor?

Când vine vorba despre dragoste, sunt mulți factori care pot influența o relație. Printre acestea se numără și semnul zodiacal. Ziua și luna în care te-ai născut îți pot influența în mod clar povestea de iubire cu partenerul de viață.

Citeste si: Cele 7 chakre ale corpului tău. Echilibrul dintre minte, corp și spirit

Horoscop Mariana Cojocaru. Compatibilități în funcție de zodii în 2022

Berbec

Într-un cadru general, este compatibil cu Leul și Săgetătorul, zodii de foc la fel ca el. Din 2012, s-au schimbat compatibilitățile. În 2022, mai ales din primăvară, când Lilith intră în Rac, trebuie să fie atent în ce relații intră. Pot apărea relații focoase, periculoase pentru cei căsătoriți.

Taur

Are un an foarte important. Axa karmică este în Taur și în Scorpion în 2022. În luna ianuarie, Venus este retrograd. Revin iubiri din trecut.

Gemeni

Ai luna neagră în constelația ta. Lilith este responsabilă cu pasiunile, fie ascunse, fie dezlănțuite. Spre primăvară, s-ar putea termina relația în care ești implicat. Impactul karmic trebuie să fie substanțial. Este compatibil cu Vărsător și Balanța, la modul general.

Rac

Horoscop Mariana Cojocaru. În 2022, va fi un impact masiv în dragoste. Din primăvară, Lilith este planeta ispită cea care le întinde o capcană. Cei care sunt într-o relație abordează diferit situația, fiind concentrați pe acest lucru. Este compatibil cu Berbec, Capricorn sau Balanță.

Leu

Axa karmică este în Taur și Scorpion, zodii fixe. Vede lucrurile foarte clar. Este un an în care se întreabă de ce nu are tot sau de ce relația nu funcționează așa cum își dorește.

Fecioară

Se poate gândi la o relație cu Taurul și Capricornul, dar anul acesta are atenția spre cei mici, nu îi mai stă gândul la pasiune în 2022. Venus este retrograd, deci ies la iveală problemele din cuplu acumulate în timp.

Citeste si: Starea sufletească influențează imunitatea organismului

Horoscopul compatibilităților între zodii. Cine se îndrăgostește anul acesta?

Balanță

Horoscop Mariana Cojocaru. Este, de departe, pe un drum special. Iubirea poate să țină de familia, de regăsirea cu rude din trecut și comunicarea cu cei dragi. Intră într-un cerc vicios, trebuie să se gândească dacă merită să intre într-o relație.

Scorpion

În 2022, are marcaj de la Taur. E un an esențial din punct de vedere afectiv. Este atras de Vărsător, apare o stare de exaltare pe plan sentimental. Se întreabă totuși dacă merită să înceapă această relație.

Săgetător

Scapă de axa karmică din 2021, greul apăsător s-a dus. Dar, până în primăvară, este între ciocan și nicovală. Apar himerele, tot așteaptă ceva pozitiv. Relația lui poate ajunge pe muchie de cuțit, trebuie să fie foarte atent.

Capricorn

Horoscop Mariana Cojocaru. Are un impact puternic la debut de an, din cauza Soarelui și a altor astre. Pot reveni iubiri din trecut, iar în primăvară intră pe zodia opusă Lilith.

Vărsător

Are un an bun dintr-un punct de vedere, axa karmică fiind în Taur. Din alte puncte de vedere, pot apărea cumpene. Trebuie să fie atent în plan social și profesional. O relație poate apărea cu Scorpion sau cu zodia Taur.

Pești

Veștile sunt bune pentru că apare spiritul pereche, posibil din zodia Săgetător sau pasiuni interesante, din primăvară. Apar nedumeriri legate de planul sentimental începând cu prima lună de vară.

Citeste si: Află care este dorința ta secretă în funcție de zodie

Share: