Mellina, dezvăluiri despre Relu Pănescu de la Survivor România! ‘Este foarte dramatic’

Mellina a fost invitata lui Zanni în cea mai nouă ediție Survivor: Extrashow, pe Voyo.ro. Cu această ocazie, fosta Războinică a comentat ceea ce se întâmplă acum în echipa Albastră. Ce a dezvăluit despre Relu Pănescu, cel care este centrul conflictelor din echipa lui?

După ce au tot fost conflicte în ambele echipe, acum pare că la Războinici Relu Pănescu este ținta tuturor, în timp ce Faimoșii s-au aliat împotriva lui TJ Miles. Alianțele se schimbă de la o zi la alta, iar rivalii își aruncă niște cuvinte grele.

Mellina, dezvăluiri despre Relu Pănescu de la Survivor România!

După ce Ionuț Delea și-a pierdut cumpătul și l-a repezit pe colegul său de echipă, seniorul de vârstă de la Survivor și-a ieșit din minți. Așa a început o nouă ceartă în tabăra Războinicilor.

Însă, cu toate că Relu a jucat cartea vârstei și a maturității, cerând respectul celor din jur, Mellina consideră că acest lucru nu este suficient. Vârsta pe care el o are în buletin nu înseamnă că nu poate minți sau manipula.

“Eu tind să cred că Relu este foarte dramatic. Mi se pare că oricum extrapolează lucrurile. Poate este adevărat ce spune, dar o face într-un mod foarte dramatic. Faptul că are 52 de ani nu are nicio relevanță din punct de vedere al maturității.

Poți să minți la orice vârstă. Vârsta nu înseamnă neapărat că ești matur. Are o energie negativă, cumva el singur se sustrage de la grup. Probabil a încercat să își facă o strategie, dar nu a avut cu cine și nu a avut abilitățile necesare”, a dezvăluit Mellina despre Relu Pănescu, în emisiunea lui Zanni.

CRBL, umilit la Survivor România 2022! Relu Pănescu, surpriză totală

Cu toate că a fost unul dintre cei mai vocali concurenți de la Survivor România 2022, se pare că CRBL nu arată acest lucru și în topul punctelor. Este depășit chiar și de către Alexandra Duli, Laura Giurcanu sau Blaze, conform Statisztika World.

Surpriza totală din cel mai recent top al punctelor, actualizat în data de 6 martie 2022, o reprezintă Relu Pănescu! Veteranul absolut de vârstă, a reușit să rămână până acum în competiție, iar în topul respectiv nu este ultimul. A reușit să se poziționeze deasupra a trei rivali: Natalia Duminică de la Faimoși, Oana Ciocan și Doru Răduță de la Războinici.

Citește și:

Sebastian Chitoșcă, în instanță cu fosta soție? Anunțul șocant făcut de fostul Faimos de la Survivor România

Otilia Bilionera, adevărul despre diagnosticul primit la Survivor România! Situația este mai gravă decât se știa

Elena Matei de la Survivor România, dezvăluiri din culise! Tot ce nu s-a difuzat la TV

Share: