Christian Sabbagh, mesaj romantic pentru soția lui

Christian Sabbagh și soția lui au trecut peste scandalul uriaș în care au fost implicați recent. Jurnalistul a postat un mesaj romantic pe contul lui de Instagram pentru Iulia.

Cei doi au ajuns pe prima pagină a ziarelor destul de recent. S-a scris la acel moment că ar fi fost vorba despre un episod de violență domestică, iar Iulia ar fi cerut chiar și un ordin de protecție împotriva soțului ei. Ulterior Sabbagh a postat o serie de lămuriri pe rețelele de socializare.

Christian Sabbagh a postat un mesaj romantic pentru soția lui, pe Instagram

Jurnalistul a negat atunci că și-ar fi agresat soția. A ținut să asigure pe toată lumea că a fost vorba doar despre o neînțelegere și că mariajul lui nu este în pericol. Mai mult decât atât, a adăugat că își iubește enorm soția.

“E o glumă, totul este o simplă glumă. E o glumă legală, totul a pornit dintr-o prostie. Ea era nervoasă pentru că tot primesc tot felul de mesaje pe Facebook de la admiratori/admiratoare. Mi-a cerut telefonul, eu nu am vrut să îl dau. Mi-a zis că dacă nu i-l dau sună la Poliție, eu i-am zis să o facă.

A venit Poliția, ne-am dus la secție. Ea nu a știut, e ca în filmele cu Stan și Bran. Revenind… Am ajuns la Poliție, ea într-o cameră, eu în cealaltă, caz de violență domestică. M-a umflat râsul, întrebam pe acolo: ‘cum, dom`le, violență domestică?’

Nu aveam ce să ascund în telefon, nici măcar nu are parole telefonul. Oricum a văzut mesajele. Dar asta nu e prima scenă, mi-a mai spart un Iphone, cred că trebuie să schimb marca, îmi poartă ghinion. A fost mai mult o ambiție… Și eu sunt gelos, și ea este geloasă…”, a declarat atunci Christian Sabbagh, pentru Fanatik.

Aceasta este fotografia postată astăzi de Christian Sabbagh. Sursă foto: Instagram

Acum, lucrurile par să meargă cât se poate de bine între cei doi soți. Astăzi, jurnalistul a postat un mesaj emoționant la adresa soției lui. Fanii au reacționat imediat și au apreciat pozitiv gestul acestuia.

“Deși sunt jurnalist, stăpânesc arta scrierii, când vine vorba de sentimente puternice, mintea mea e lipsită de idei. A spune un simplu “te iubesc” pare banal, așadar, rezum toate sentimentele mele, într-o poză. Exact, fără ea, viața mea ar fi fadă, lipsită de sens, casa ar deveni impersonală, rece și tristă!”, este mesajul postat de jurnalistul Christian Sabbagh pe contul lui de Instagram.

Citește și:

ProTV anunță castingul pentru Survivor România, sezonul 3

Ramona Bădescu a postat o fotografie din copilărie

Valentina Pelinel, sărut romantic cu soțul ei, Cristi Borcea

Share: