Andreea Ibacka a dezvăluit care este culoarea ei preferată de când a devenit mamă pentru a doua oară

Andreea Ibacka se bucură în această perioadă de cele mai frumoase clipe alături de familie. Acum, îndrăgita actriță din serialul Adela le-a dezvăluit un secret urmăritorilor ei din mediul online.

Vedeta a dezvăluit că viața ei s-a schimbat de când a venit pe lume fiul ei. Cu toate că adoră în general culorile pastel, se pare că s-a atașat mult mai mult de o anumită nuanță în ultima vreme.

Andreea Ibacka a dezvăluit care este culoarea ei preferată

Soția lui Cabral a postat o serie de fotografii frumoase, pe rețelele de socializare. Fanii au reacționat imediat, dând like și lăsând comentarii pozitive.

“Știu că e deja toamnă târzie, dar eu nu mă pot dezlipi de culorile pastel. Iar de când sunt și mamă de băiețel (recunosc, încă mustăcesc când o spun, nu m-am obișnuit cu titulatura), am făcut o pasiune în toată regula pentru culoarea aceasta minunată, baby blue”, este mesajul postat de Andreea Ibacka pe contul ei de Instagram.

Cu toate că este ocupată după ce a devenit mamă pentru a doua oară, vedeta este activă în continuare pe internet.

Care este secretul mariajului cu Cabral

Tot astăzi, Cabral a dezvăluit și el curioșilor care este secretul căsniciei lui cu actrița din Adela.

“Foarte simpatici mi se par cei care-mi spun: – Cum de te-a lăsat Andreea să mergi la curse / festival / snowboard / bere cu băieții / orice?! De parcă Andreea Ibacka e mămica mea care m-a făcut pe mine și trebuie să mă lase ea să… orice.

La fel cum se presupune că eu ar trebui să fiu de acord când ea vrea să schimbe mașina / să iasă cu fetele / să plece la festival / să orice. Da, mi se pare o negociere mișto aia când se aleg chestii importante în viață, cum e numele lui Ragnar… ăăă, ăsta, Leagăn!… ăăă… în sfârșit! Dar în rest… nu cred că am încercat niciodată să fim siamezi.

În primul rând pentru că s-ar fi prins repede că a fost păcălită, ea chiar a crezut că atunci de m-a luat a prins ofertă d-aia bună de Black Friday adevărat. Și în al doilea rând… avem 15 ani împreună. Probabil că ne-ar fi ajuns deja…”, a scris Cabral, cu umor.

Citește și:

Christian Sabbagh, mesaj romantic pentru soția lui

ProTV anunță castingul pentru Survivor România, sezonul 3

Ramona Bădescu a postat o fotografie din copilărie

Valentina Pelinel, sărut romantic cu soțul ei, Cristi Borcea

Share: