Un bărbat din Avrig a dispărut după ce a plecat la muncă în Germania

Un bărbat din Avrig, pe nume Ganea Sorin, a dispărut după ce a plecat la muncă în Germania. Familia nu îl mai poate contacta de câteva zile, așa că rudele au anunțat Poliția.

Autoritățile roagă pe toată lumea să sune de urgență la 112 în cazul în care îl văd pe Sorin sau dacă au detalii despre acest caz.

Un bărbat din Avrig a dispărut. Detaliile oferite de Poliție

Conform polițiștilor, bărbatul este în vârstă de 37 de ani și a plecat să muncească în Germania. Familia a încercat cu disperare să dea de el prin telefon de mai multe zile. Din păcate, momentan nu există niciun indiciu legat de dispariția bărbatului din Avrig.

Cei care pot să ajute autoritățile ca să îl găsească trebuie să sune la numărul unic pentru situații de urgență 112 ori să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție.

El este bărbatul dat dispărut. Sursă foto: Ora de Sibiu

„La data de 18 noiembrie a.c., polițiștii Serviciului Investigații Criminale Sibiu au fost sesizați de către un bărbat din Avrig cu privire la fratele său, GANEA SORIN, în vârstă de 37 de ani, care la începutul lunii octombrie a plecat în Germania, la muncă, însă din data de 02.11.2021 nu a mai reușit să ia legătura telefonic cu acesta”, a anunțat în mod oficial Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, conform Ora de Sibiu.

Semnalmentele bărbatului: înălțime 180 cm, greutate 65 de kg, constituție atletică, păr grizonat, scurt, față ovală, ochi căprui, calviție frontală.

Citește și:

A fost găsit terenul necesar pentru parcul industrial Beiuș. Anunțul făcut de Ilie Bolojan

Casa lui Ovidiu Tender din Dumbrăvița, scoasă pentru a treia oară la licitație de către ANAF

Consiliul Județean Iași a semnat contractul pentru deszăpezirea drumurilor județene

Persoanele adulte cu dizabilități din orașul Deva pot beneficia de un nou serviciu social

Share: