Email-ul primit de romani azi de la Ryanair! Scandal: „Este inacceptabil”

Pasagerii care au calatorit cu Ryanair au primit astazi un email cel putin neasteptat. Compania aeriana se arata scandalizata de grevele care au avut loc in acest an in Franta si sustine ca a fost obligata sa anuleze 3500 de zboruri din aceasta cauza. In acest sens, au pus clientii sa semneze o petitie online.

Scandal in cazul grevelor controlorilor de trafic aerian din Franta. Potrivit companiei Ryanair, au fost 39 de zile blocate in anul 2023, iar compania aeriana a fost obligata sa anuleze 3500 de zboruri. In acest sens, Ryanair a depus o petitie online, iar cei care s-au abonat la newsletter-ul companiei aeriene au primit un email in urma cu putin timp.

“Până acum, în 2023, controlul traficului aerian din Franța a avut 39 de zile de grevă, care au obligat Ryanair să anuleze 3.500 de zboruri, în principal de survolare a Franței.

Este inacceptabil ca Franța să utilizeze legislația cu privire la servicii minime pentru a proteja zborurile franceze în timpul acestor greve repetate ale controlului de trafic aerian, în timp ce cursele de survolare, dintre care niciuna nu are sosiri/plecări către/din Franța, suferă toate aceste anulări.

Acest lucru este nedrept pentru pasagerii noștri și dorim ca UE să acționeze acum pentru a proteja cursele de survolare în timpul acestor greve și pe piața unică a UE.

Făcând clic pe butonul de sub adresa de e-mail și numele tău vei primi petiția noastră și vei trimite un mesaj urgent către Ursula von der Leyen pentru a proteja pasagerii în timpul grevelor controlului traficului aerian”, se arata in email-ul trimis de compania Ryanair.

Share: