Tot orasul locuieste intr-un singur bloc! Cea mai ciudata localitate din lume

Vloggerii de calatorie de la HaiHui in doi au ajuns in Alaska, unde au realizat un material video inedit din Whittier, localitatea unde toti locuitorii traiesc intr-un singur bloc. Mai mult, cladirea are propriul magazin, biserica si sectie de politie.

Se pare ca pentru Andreia si Ion, vloggerii de la HaiHui in doi, distanta dintre Polinezia Franceza si Alaska este una foarte mica. Cei doi se afla in aceste zile in Alaska, dupa ce au parasit Paradisul din mijlocul Oceanului Pacific.

Pe canalul lor de YouTube, cei doi au publicat un vlog realizat in orasul Whittier, care se afla la aproximativ 100 de kilometri de Anchorage, cel mai mare oras din Alaska. Whittier a fost numit cel mai ciudat oras din Alaska, pentru ca toti cei 272 de locuitori traiesc intr-un singur bloc.

Acest lucru a fost prezentat si de HaiHui in doi. Blocul are 14 etaje si dispune de toate facilitatile de care locatarii au nevoie: o biserica, posta, magazin, clinica si chiar sectie de politie.

Mai mult, Andreia si Ion au descoperit un tunel secret, prin care locatarii blocului pot iesi in caz ca vremea rea ii blocheaza in cladire. Toate acestea le puteti descoperi in vlogul de mai jos:

Share: