Romanul ce detine o ferma de fructe exotice in Australia: “Nu ma mai intorc in Romania”

Cunoscutii vloggeri de calatorii de la HaiHui in doi se afla in aceasta perioada in Australia, unde au realizat un vlog inedit cu un roman stabilit departe de tara. Acesta detine o ferma de fructe exotice si a facut o scurta prezentare a fructelor ce cresc in acea parte a lumii.

Vloggerii de la HaiHui in doi au realizat un vlog inedit in Australia. Andreia si Ion au stat de vorba cu Petre, un roman stabilit cu mai bine de 29 de ani in Australia si detine o ferma de fructe exotice in apropiere de orasul Tully, in partea de nord-est a tarii.

“Ne aflam in Tully, aproape de orasul Cairns si am oprit la o ferma speciala, pentru ca este detinuta de un roman. Si nu e o ferma oarecare, ci una de fructe exotice. Prin urmare haideti sa-l cunoastem pe Peter si sa-i aflam povestea”, a spus Andreia.

“Bine ati venit in Australia. Sunt de o viata aici. Avem in jur de 189 de specii de copaci in aceasta ferma. Din Romania am incercat sa aduc pruni, dar nu ai voie”, a marturisit Peter Duca.

„Eu tot roman ma simt. Eu mai multi ani am trait in Australia decat acolo”

Intrebat daca s-ar mai intoarce in Romania, fermierul a raspuns: “Niciodata. Pentru ce? Pentru coruptie? In fiecare an am fost si am vazut ce se intampla. Noi am zambit tot timpul si se uitau la noi, credeau ca poate suntem plecati de acasa. Nu ai o functie inalta in societate, esti nimeni. M-au intrebat: “ce faci?”. Am zis ca sunt fermier. Au crezut ca eu sunt Baciul Gheorghe de pe munte”, a mai spus fermierul.

Share: