A plecat cu 450 de dolari din Romania, iar acum are o afacere de milioane in Noua Zeelanda! Remus Coman: “Din prima zi am lucrat la muls vaci”

Celebrii vloggeri de travel de la HaiHui in doi, Andreia si Ionut, au descoperit o poveste inedita departe de casa, in Noua Zeelanda. Cei doi au publicat pe canalul lor de YouTube un filmulet in care il prezinta pe Remus Coman, un roman care s-a stabilit de mai multi la “capatul lumii”, iar parcursul sau este de apreciat.

“A fost o ferma uriasa in trecut, care s-a impartit in bucatele, iar eu am o parte din ea. Am venit in 2000 in Noua Zeelanda, in urma cu 23 de ani si sunt in ferma asta din 2013. Am venit aici pentru ca am vrut sa fac ceva mai bine pentru viata mea si am simtit ca in Romania nu ajung la capat”, asa isi incepe fermierul roman povestea.

Remus Coman spune ca inainte sa paraseasca Romania, a avut o afacere cu albine, dar nu a reusit: “In Romania am lucrat la o ferma de porci timp de 3-4 ani. Am avut o afacere mica cu albine, aveam 30 – 40 de stupi, mergeam in pastoral cu ele, mergea treaba, dar nu puteam sa pun nici un ban deoparte. Nu stiu ce se intampla, dar toti banii dispareau undeva. Si dupa patru ani de incercari dramatice, am plecat cu sotia si am ajuns aici cu 450 de dolari in buzunar”.

„Din prima zi am lucrat la muls vaci”

Mai mult, fermierul spune ca a ajuns in Noua Zeelanda cu 450 de dolari in buzunar, iar acum detine o proprietate de milioane de dolari. “Din prima zi am lucrat la muls vaci in ferme de lapte si am continuat asa pentru multi ani de zile. Ne-am cumparat vacile noastre dupa o perioada si am ajuns sa avem la un moment dat aproximativ 1300 de vaci plus tractorare si angajati. Dupa 10 ani, am vandut vacile si am cumparat ce am zici: 200 de hectare de pamant foarte bun, fertil”, a mai spus Remus Coman.

Share: