Dezvăluiri șoc despre iubita lui Vladimir Putin și copiii lor! Unde a ascuns-o pe Alina Kabaeva

Dezvăluiri șocante! Ce s-a aflat acum despre iubita lui Vladimir Putin și copiii pe care îi au cei doi. Unde a ascuns-o, de fapt, pe Alina Kabaeva? Noile informații dau peste cap tot ce se știa până acum.

Se pare că cei doi ar avea, de fapt, patru copii. În luna februarie din anul 2015, Alina a născut două fetițe gemene, aproape de Lugano, Elveția. Ulterior, în urmă cu trei ani, ar fi născut iar gemeni, dar băieți de data aceasta.

Dezvăluiri șoc despre iubita lui Vladimir Putin și copiii lor!

Alina Kabaeva, în vârstă de 38 de ani, nu a recunoscut niciodată în mod oficial relația cu Vladimir Putin, în vârstă de 69 de ani. Liderul de la Kremlin a luat măsuri stricte pentru a-și proteja familia, înainte să pornească războiul în Ucraina.

În acest moment, conform Page Six, Alina și cei patru copii s-ar ascunde tot în Elveția. Dar s-ar putea ca această decizie a lui Putin să fie una riscantă, pentru că țara în care și-a ascuns familia a decis, în cele din urmă, să se alăture țărilor care au sancționat dur Rusia din punct de vedere economic.

„În timp ce continuă războiul din Ucraina, atacă cetățenii nevinovați și creează o criză a refugiaților, familia lui stă în lux, într-o cabană secretă, undeva în Elveția. Cel puțin momentan stau acolo. Toți copiii lor au pașaport elvețian și îmi imaginez că și ea are la fel”, a declarat o sursă pentru Page Six.

După divorțul lui Putin de fosta lui soție, cu care are două fiice, Maria și Katerina, a apărut zvonul care susținea că motivul separării ar fi chiar relația acestuia cu Alina Kabaeva.

„Am o viață privată și nu permit nimănui să își bage nasul, trebuie să fie respectat acest lucru. Am reacționat întotdeauna negativ la adresa celor care își bagă nasul unde nu le fierbe oala sau au fantezii cu viețile altora”, declara președintele rus în trecut.

Cine este, de fapt, Alina Kabaeva?

S-a născut la data de 12 mai 1983. Este originară din Toshkent, Republica Sovietică Socialistă Uzbekă, URSS. A făcut performanță în gimnastică, fiind medaliată cu aur la Olimpiadă. A fost numită de mulți drept ”cea mai flexibilă femeie din Rusia”.

A fost și deputat în Duma de stat, în perioada 2007-2014. De asemenea, s-a implicat în afaceri din domeniul presei, care i-ar aduce anual niște venituri colosale.

Citește și:

Amanta secretă a lui Vladimir Putin. Alina Kabaeva a rupt acum tăcerea, la doi ani după ce a dispărut

Cine este fosta soție a lui Vladimir Putin. Ce s-a ales de Ludmila Aleksandrova după divorț

Cine este ‘Stăpâna Rusiei’, iubita secretă a lui Vladimir Putin. Fosta vânzătoare a ajuns milionară, iar fiica lor se lăfăie în lux

Share: