Vacanta Grecia 2023! Milos si Paros, insulele pe care trebuie sa ajungi in aceasta vara

Vacanta de vara se apropie, iar romanii sunt in cautarea celei mai frumoase destinatii! Atunci cand vine vorba de plaje, Grecia ocupa un loc fruntas in preferintele romanilor, iar frumusetea insulelor din Marea Egee sunt de necontestat! Celebrii vloggeri de calatorie HaiHui in doi realizeaza in aceasta perioada o serie de materiale care te pot inspira din aceasta parte a lumii!

Cea mai asteptata perioada din an pentru romani se apropie: vacanta de vara. Grecia se numara printre cele mai apreciate destinatii pentru plaja, datorita frumusetilor sale. Vloggerii de la HaiHui in doi se afla in aceasta perioada in Grecia si filmeaza o serie de materiale de pe insulele mai putin accesate de romani din Marea Egee.

„Bun venit in Milos, insula perfecta si mai putin cunoscuta a Greciei! Insula culorilor ne cucereste si se bate cu Santorini pentru locul 1, in clasamentul insulelor grecesti: 70 de plaje inedite, sate pitoresti pline de farmec, gusturi autentice, istorie, oameni extraordinari si multa liniste. De fapt, aici e Grecia reala”, au scris Andreea si Ion la comentariul vlogului din Milos.

Cat despre insula Paros, cei doi au marturisit ca frumusetea locului i-a luat prin surprindere: „Aventura prin Grecia continua cu o oprire pe insula Paros. Plaje fabuloase, drumetii istorice, sate de munte si orase cochete – motivele pentru care turistii vin aici, intr-un numar foarte mare. Grecia continua sa ne surprinda”.

Share: