Cine câștigă Survivor România 2023! Ultimele informații: răsturnare de situație la Pro TV

Câștigător Survivor România 2023. Concursul de la Pro TV ține românii în față televizoarelor și i-a împărțit în mai multe tabere. Finală Survivor România 2023 se apropie, iar în presă au apărut deja numele celor trei concurenți care se vor lupta pentru marele premiu pus la bătaie de postul TV.

Câștigător Survivor România 2023. Mai sunt doar câteva zile până românii vor află marele câștigător de la Survivor România 2023. Daniel Pavel, prezentatorul concursului, a anunțat faptul că finală are loc pe dată de 24 mai la Pro TV.

Cel care va ieși pe primul loc va pleca acasă din Republica Dominicană cu un cec în valoare de 100.000 de euro. Daniel Pavel a avut o intervenție la finală Românii au Talent: “Am fi vrut să fim în public la finală națională a talentului, dar trebuie să ne bazăm pe VOYO să vedem cum a fost. Intrăm și noi în linie dreaptă cu finală Survivor România, mai e puțîn până pe 24 mai. Tensiunea e mare aici, se anunță o luptă epică.

Dar, până atunci, voiam să fiu parte din cea mai mare sărbătoare a televiziunii, să fim alături de întreaga Românie, în finală Românii au talent. Mulțumesc de legătură, bucurați-vă de spectacol acum, dar și miercuri 24 mai la finală Survivor. Vă salut cu căldură, la propriu, de aici din Republica Dominicană”.

Câștigător Survivor România 2023

Ultimele informații sustin ca cei trei finaliști de la Survivor România 2023 sunt: Carmen Grabenisan, Alexandra Porkolab și Dan Ursa. Potrivit caselor de pariuri, Carmen Grabenisan are cele mai mari șanse să câștige Survivor România 2023. Ea are cota cea mai mică, de 4.00, la egalitate cu Dan Ursa. Cu siguranță, va fi o finală pe cinste la Pro TV.Share: