AnnaLynne McCord a fost diagnosticată cu tulburare de personalitate multiplă

AnnaLynne McCord a dezvăluit că a fost diagnosticată cu tulburare de identitate disociativă, cunoscută anterior sub numele de tulburare de personalitate multiplă. Actrița a avut o conversație cu Dr. Daniel Amen despre tulburarea de care suferă.

Potrivit Asociației Americane de Psihiatrie, unul dintre simptome include existența a două sau mai multe identități distincte sau „stări de personalitate”. Acestea sunt însoțite de schimbări de comportament, memorie și gândire. Sindromul poate fi asociat cu experiențe copleșitoare, evenimente traumatice sau abuz care au avut loc în copilărie.

Actrița nu mai putea să iasă din personaj

Tânăra de 33 de ani a fost diagnosticată înainte de vizita la clinică. Ea a descris modul în care rolurile sale actoricești au scos tulburarea la lumină. Cu toate acestea, abia după filmul horror „Excision” din 2012, McCord și-a dat seama că are probleme. Actrița nu mai putea ieși din personajul pe care l-a interpretat.

Actrița a spus că este conștientă de adevărata ei identitate, precum și de o personalitate divizată pe care a numit-o „mica Anna” la vârsta de 13 ani. În septembrie 2019, McCord a vorbit revistei People despre abuzul pe care l-a îndurat în copilărie și despre trauma pe care i-a provocat-o. Acum un an, actrița a urmat un tratament pentru tulburarea ei. Amintirile abuzului suferit în copilărie i-au schimbat viața.

McCord a spus că a primit foarte mult sprijin din partea oamenilor după ce a decis să-și împărtășească povestea.”Sprijinul a fost uimitor”, a spus McCord. „Crezi în capul tău că se va întâmpla contrariul. Crezi că te vei face de rușine și că vei îndura mai multă umilință. Evident, nu s-a întâmplat asta. Oamenii care au trecut prin aceleași experiențe mi-au spus poveștile lor și mi-au dat curaj.”  

Share: