A doua zi de Crăciun. Ce este interzis cu desăvârșire să faci pe 26 decembrie, de Soborul Maicii Domnului

Astăzi este a doua zi de Crăciun. Dacă ești o persoană superstițioasă sau care respectă obiceiurile bisericești, atunci trebuie să știi neapărat ce este interzis cu desăvârșire să faci pe 26 decembrie.

Această zi sfântă mai este numită și „Soborul Maicii Domnului”. Ce trebuie să faci ca să îți meargă bine tot anul următor?

A doua zi de Crăciun. Ce este interzis cu desăvârșire să faci de Soborul Maicii Domnului

Cuvântul „sobor” înseamnă „adunare de oameni”. Practic, astăzi credincioșii creștin ortodocși o preamăresc pe cea care L-a adus pe lume pe Fiul Domnului.

Astăzi, nașii trebuie neapărat să își viziteze finii. Dacă nu fac asta, dorințele lor pentru anul următor nu se mai îndeplinesc. Rudele îndepărtate, dar și cele prin alianță, se reunesc și petrec împreună în data de 26 decembrie, conform Roman24.

Este interzis să speli în această zi. Nu se muncește astăzi, în a doua zi de Crăciun, dacă nu vrei să muncești până la epuizare anul următor. Nu ai voie să bârfești, să faci ceva rău contra celorlalți, să te răzbuni sau să înjuri. Cei care fac asta vor pierde bani.

Dacă vrei să fii sănătos în 2022 trebuie să dansezi cât mai mult. Până în ziua de Bobotează, nu se toarce și nu se coase într-o casă în care sunt fete nemăritate. Dacă în a doua zi de Crăciun bate rău vântul, atunci recoltele se vor strica, iar toamna de anul viitor va fi una plină de furtuni și de ploi.

Citește și:

Horoscop de Crăciun 2021. Cinci zodii vor avea trei zile de vis. Succesul este de partea lor

Ce se întâmplă dacă pui o monedă de 50 de bani în brad. Tradiția de Crăciun despre care nu știu mulți români

A mâncat o lingură de stafide pe zi, iar după câteva zile efectele au fost uimitoare! Ce se întâmplă, de fapt, în corp

Ce să pui în cafea dimineața ca să slăbești. Trucul minune care te scapă rapid de kilogramele în plus, ieftin și la îndemâna oricui

Share: