Britney Spears a vorbit despre documentarul care îi prezintă viața

Britney Spears a vorbit despre documentarul despre viața ei. Cântăreața de 39 de ani a găsit multe lucruri care nu se potrivesc în documentarul Framing Britney Spears. Documentarul biografic a fost lansat în luna februarie. Britney Spears spune că povestea prezentată în documentar nu are legătură cu viața ei.

Vedeta este uimită de ceea ce i-a adus noul an. Ea spune că anul 2021 este mai bun decât 2020 dar nu se aștepta la un asemenea documentar. Recent, a apărut o postare pe Instagram care este asociată cu un clip în care Britney dansează. Videoclipul nu o pune într-o lumină prea bună.

Britney Spears se simte flatată

Cântăreața a declarat că nu este ea în acel clip. Este uimită pentru că se fac documentare în care apar alte persoane. Acestea se dau drept Britney și creează multă confuzie. Britney a adăugat cu ironie că se simte flatată pentru că primește atâta atenție din partea mass-media.

De-a lungul timpului, Britney Spears a avut parte de multe momente dificile. A avut parte de mariaje care s-au destrămat, are trei copii și a avut multe căderi nervoase. Cu toate acestea, trebuie să vedem momentele în care ea a strălucit. S-a aflat în topurile muzicale timp de mulți ani. Era o femeie frumoasă (și este) care-și surprindea fanii de fiecare dată.

Britney Spears este intrigată și nu înțelege de ce mass-media și oamenii în general doresc să scoată în evidență episoadele negative. Aceste lucruri s-au întâmplat demult și ar trebui să rămână îngropate.

Sătulă până peste cap de bârfe și răuțăți, vedeta cunoscută pentru melodia Toxic a vorbit puțin despre viața ei din prezent. A spus că este bine și că are cea mai frumoasă grădină din Los Angeles. Ea are de gând să călătorească în acestă vară, acum că lucrurile sunt mai relaxate.

Share: