Teatrul Odeon își deschide porțile pe 15 mai

Teatrul Odeon din capitală își va deschide porțile pe 15 mai. Managerul teatrului a declarat că a făcut planul pentru această lună înainte de Paște. Au decis să înceapă spectacolele cu public pe 15 mai, în cazul în care se relaxează restricțiile.

Biletele vor fi puse în vânzare atât la casa de bilete cât și online. Dacă înainte biletele se vindeau în două săptămâni, acum se vor vinde în doar o săptămână. După această perioadă de inactivitate, oamenii sunt nerăbdători să vadă un spectacol.

Vor avea loc două premiere

În acestă lună vor avea loc două spectacole în premieră la Teatrul Odeon. Acestea se vor desfășura la Sala Studio și la Sala Majestic. Dorina Lazăr, care este actriță și managerul instituției, a spus că a primit confirmările de la actorii care vor juca.

Deoarece aceștia mai sunt implicați și în alte proiecte, cum ar fi producția de film, Dorina nu știe exact care va fi primul spectacol. Un lucru este sigur – în jurul datei de 20 mai, se va juca în premieră “Henric al IV-lea” în regia lui Vlad Cristache. S-ar putea să fie primul spectacol și se va juca la Sala Majestic.

Actorii de abia așteaptă să urce pe scenă

Spectacolul “Liniște, sărut, acțiune!” se va juca la Sala Studio. Este regizat de Peter Kerek și îl are în distribuție și pe îndrăgitul actor Pavel Bartoș. Vom mai putea vedea “Pe jumătate cântec” în regia Cristei Bilciu și “Pescărușul” care s-a mai jucat la Odeon. Nu este vorba despre “Pescărușul” lui Cehov.

Este un spectacol făcut după versurile poetului spaniol Federico Garcia Lorca. Va urma un recital emoționant pe tema iubirii. Acesta va fi a doua premieră după “Henric al IV-lea”. Va fi jucat de Simona Popescu. Actorii sunt nerăbdători să urce pe scenă și să primească energia publicului.

Share: