Un boxer din Puerto Rico și-a ucis iubita însărcinată

Un boxer din Puerto Rico și-a omorât cu sânge rece iubita însărcinată. Felix Verdejo era sportiv de performanță și a participat la Jocurile Olimpice desfășurate la Londra în 2012. Boxerul a ucis-o pe iubita sa, Keishla Rodriguez. Totul s-a întâmplat aproape de San Juan. Bărbatul și-a lovit iubita iar apoi a aruncat-o de pe un pod.

Mustrat de conștiință, boxerul s-a predat poliției duminică. A refuzat să răspundă la întrebări. Moartea femeii a creat un val de revoltă. Puerto Rico este un loc unde femeile sunt agresate frecvent de partenerii lor. Cel puțin o femeie pe săptămână este ucisă. Boxerul Felix Verdejo are doar 27 de ani. A fost acuzat pentru moartea iubitei și a copilului.

Cuplul avea o relație complicată

Bărbatul a lovit-o pe Keishla în față, a legat-o și a aruncat-o în apă. Pentru a fi sigur că va muri, a tras cu o armă de foc în direcția ei. Autoritățile cred că a existat un complice care l-a ajutat pe Verdejo în săvârșirea crimei. Mama femeii ucise a spus că boxerul nu-și dorea ca fiica ei să nască pentru că avea familie și carieră.

Mama i-a spus fetei să aibă grijă pentru că boxerul o amenințase și-i spusese că nu va avea acel copil. Keishla și Felix se cunoscuseră în adolescență și păstraseră legătura. Verdejo era sportiv de performanță, deci era o persoană publică.

În afară de asta, avea familia lui și nu-ți dorea complicații. Joi a fost ultima zi în care mama a vorbit cu fiica ei. Victima avea tot 27 de ani. Cadavrul femeii a fost găsit sâmbătă. Duminică, au fost folosite amprentele dentare pentru identificare.

Share: