Vlad Gherman și Oana Moșneagu și-au mărit familia cu încă un membru. Au apărut primele imagini: „Ea este…”

Bucurie mare pentru fanii celor doi! Vlad Gherman și Oana Moșneagu și-au mărit familia cu încă un membru. Actorul din serialul Adela a filmat totul, apoi a făcut publice imaginile pe rețelele de socializare.

Relația lor s-a transformat dintr-o prietenie strânsă într-o frumoasă poveste de dragoste. Lucrurile au devenit tot mai serioase între cei doi colegi de la Antena 1, iar în cele din urmă s-au și mutat împreună în apartamentul în care stătea deja în chirie Vlad Gherman.

Citește și: Vlad Gherman și Oana Moșneagu au făcut pasul cel mare! Au ținut să anunțe pe toată lumea

Vlad Gherman și Oana Moșneagu și-au mărit familia

După ce au decis să locuiască împreună, cei doi îndrăgostiți au luat o pisicuță adorabilă, pe nume Moț. Se pare că ipostaza de „părinți” le-a plăcut atât de mult, încât acum și-au mărit încă o dată familia cu un nou membru. Actorul din serialul Adela s-a filmat în timp ce se juca cu o pisicuță mică și adorabilă, pe nume Una. Prietenii lui virtuali au reacționat imediat și l-au felicitat.

„Ea este Una”, a postat Vlad Gherman, pe contul personal de Instagram.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au adoptat-o și pe Una. Sursă foto: Facebook

Citește și: Cum arată Oana Moșneagu nemachiată. Poza cu iubita lui Vlad Gherman i-a impresionat pe fani

“Ăsta este un vlog special, pentru că am vrut să documentez mutarea. De ce spun mutarea? Pentru că da, fraților, Oana se mută aici. Ea stătea în chirie, eu stau în chirie, dar pentru că petreceam foarte mult timp împreună am decis să facem pasul ăsta. Într-adevăr, este un pas important pentru relația noastră. Și pentru că ne-am asumat drumul ăsta pe care am pornit împreună am zis să ne mutăm.

Am ales să rămânem la mine pentru că ne place și mai mult apartamentul ăsta, e foarte primitor și e foarte aproape de zona în care filmăm noi, e la periferie în zona de nord a Capitalei. Oana deja a început să mă dea afară din propriul meu șifonier, vor fi câteva modificări și prin living. Aici, lângă, pian, o să fie tot un spațiu de depozitare”, a dezvăluit Vlad Gherman, în vlogul de pe Youtube, după ce el și Oana Moșneagu s-au mutat împreună.

Share: