Cristina Ciobănașu și iubitul ei, în culmea bucuriei! Ce a anunțat actrița, după Sfântul Valentin

Cristina Ciobănașu și iubitul ei sunt în culmea bucuriei! Ce a anunțat acum actrița, după Sfântul Valentin. Se pare că vedeta din serialul Adela a prins curaj și a început și ea să se afișeze cu partenerul ei de viață, după ce Vlad Gherman a recunoscut oficial relația cu Oana Moșneagu.

Deși trecuse foarte puțin timp de când se despărțise de Vlad, Criss a început rapid o nouă relație cu Alexandru. Luni de zile cei doi nu s-au afișat prea des împreună. Acum lucrurile pare că s-au schimbat.

Cristina Ciobănașu și iubitul ei, în culmea bucuriei! Ce a anunțat actrița

Nu doar că a postat o fotografie pe internet, în care apare alături de Alexandru, dar Cristina a mai și făcut publice o serie de detalii neașteptate, din intimitatea cuplului.

Se pare că cei doi locuiesc împreună, iar de Sfântul Valentin tânărul Alexandru și-a surprins iubita cu un buchet frumos de flori. Cu toate acestea, fanii nu au reacționat prea bine, considerând că actrița din serialul Adela face asta doar pentru că Vlad pune poze cu noua lui iubită.

„Se pare că a recepționat mesajul pe care i l-am transmis joia trecută la Observator. Sper că v-ați făcut o mică bucurie și voi, fie că sunteți într-o relație sau nu. Noi, spre exemplu, ne-am luat niște McDonalds și ne-am uitat acasă la un film.

Mă rog, am încercat să ne uităm, căci după 20 de minute am picat lată. Foarte romantic, știu. Oricum, a fost o seară foarte drăgută, poate vă povestesc mai multe la un moment dat. PS: Am vrut să vă arăt poza de aseară, dar am fost puțin ocupați”, este mesajul postat de Cristina Ciobănașu pe rețelele de socializare.

Citește și:

Cristina Ciobănașu, gest controversat! Ce a făcut după ce Vlad Gherman și-a prezentat noua iubită

Cum a reacționat Cristina Ciobănașu, după ce Vlad Gherman și Oana Moșneagu și-au făcut publică relația

Cum arată Oana Moșneagu nemachiată. Poza cu iubita lui Vlad Gherman i-a impresionat pe fani

Share: