Radu Ciucă și Viviana Sposub, dezvăluiri bombă despre relația lor! Ce s-a întâmplat înainte de George Burcea

Radu Ciucă și Viviana Sposub au avut o poveste de iubire discretă, dar acum el a aruncat bomba despre relațiacu frumoasa brunetă! Cu ocazia celui mai nou podcast făcut de Cătălin Măruță pe Youtube, au ieșit la iveală o mulțime de secrete.

Invitata oficială a fost vloggerița Mimi, care a anunțat că își va lansa și ea în curând o astfel de emisiune în mediul online. Ca un joc, Măruță i-a propus acesteia să îl aibă drept invitat pe Radu Ciucă, partenerul lui de emisiune de ani de zile.

Radu Ciucă și Viviana Sposub, dezvăluiri bombă despre relația lor!

Cu această ocazie, Radu a dezvăluit că a cunoscut dragostea adevărată, că a fost înșelat de o altă femeie cu fostul ei iubit, dar și ce s-a întâmplat între el și Viviana Sposub, înainte ca bruneta să meargă la Ferma, unde l-a cunoscut pe George Burcea.

“Cred că am trăit-o la un moment dat. Nu s-a terminat prea plăcut pentru mine, dar am trăit-o. (n.r. adevărata iubire) Am fost înșelat și am și aflat. Am crezut că pot trece peste, dar nu am reușit. (n.r. o altă iubită, nu Viviana) Nu e despre acea persoană pe care… O știi și pe cealaltă.

Ultima dată când am vorbit despre ea mi-a dat block pe Instagram. În continuare suntem blocați cred, așa că sunt ok cu asta. Are relație, e bine acum, acolo unde e, e mai bine așa.

Nu vorbim de Viviana cu înșelatul. Înainte, cu mult înainte ne-am despărțit, relația noastră era terminată cu câteva luni înainte să plece la Fermă. Nu ea m-a înșelat, sau nu cred.

Cea care m-a înșelat m-a înșelat cu fostul, pe care îl înșelase cu mine. La momentul ăla, am zis că trecem peste, dar nu am putut, mi-a rămas în cap, nu mai aveam încredere deloc”, a mărturisit Radu Ciucă atât despre Viviana Sposub, cât și despre cealaltă femeie care i-a frânt inima, în podcastul lui Cătălin Măruță.

Citește și:

Mimi și Sebastian Dobrincu, adevărul despre relația lor. Ce i-a putut face milionarul de la Imperiul Leilor

George Burcea, gestul care o va scoate din minți pe Andreea Bălan! Ce s-a întâmplat cu Viviana Sposub

Andra este în culmea fericirii! Soția lui Cătălin Măruță a făcut marele anunț. Smiley a reacționat imediat

George Burcea, implicat din nou într-un scandal! Cum a răbufnit public, după ce s-a pozat cu sora lui: ‘Plină de prostie!’

Share: