Cat costa acum o casa in Fierbinti. Preturile au explodat in satul unde se filmeaza serialul de la Pro TV

Proprietarii locuintelor din Fierbinti, judetul Ialomita, se bucura de popularitatea serialului Las Fierbinti de la Pro TV. Pretul caselor a crescut in ultimii ani, iar aici s-au mutat inclusiv actori. Platformele de imobiliare prezinta preturi incepand de la 46.000 de euro pentru o locuinta nefinisata, iar preturile pot sa ajunga si la 155.000 de euro pentru o casa la cheie.

Serialul Las Fierbinti de la Pro TV este una dintre cele mai de succes productii tv din Romania. Filmarile au inceput pe 1 martie 2012, iar de atunci actorii joaca neincetat. Chiar daca concurenta a incercat de-a lungul anilor sa vina cu alternative, romanii au ales mereu sa urmareasca serialul, audientele de la Pro TV fiind uriase.

Scenele sunt realizate in orasul Fierbinti-Targ din judetul Ialomita, la 46 de kilometri de Bucuresti. In ultimii ani, foarte multi romani s-au mutat in Fierbinti. Printre cei care si-au cumparat casa aici se numara si Ecaterina Ladin, actrita care interpreteaza personajul Dalidei in Las Fierbinti.

Proaspat proprietar de locuinta in Fierbinti, un barbat a declarat ca locuintele pot sa ajunga si la 123.000 de euro.

“Mi-au luat si eu casa aici ca si multi dintre actorii care joaca in serial (si familia interpretei Dalidei, actrita Ecaterina Ladin, s-a mutat aici n.r.). Se muta lumea aici ca e liniste. Da linistea costa cam 600.000 de lei, atat e o casa aici. Dar e curat si liniste. Aveti ce sa vedeti pe aici. Mergeti si la fosta casa a lui Celentano (personaj interpretat de Adrian Vancica n.r.). Acum nu se mai filmeaza nimic, au scos si tot ce era pe casa, au mutat tot. Nu mai vrea omul sa filmeze in curtea lui. S-a saturat sa vina oamenii sa o vada ca la urs. A luat destui bani, ii ajunge”, a declarat localnicul.

In prezent, pe platformele de profil sunt listate locuinte din Fiebinti, iar preturile pornesc de la 46.900 de euro pentru o casa la rosu. Cei care doresc sa se mute repede, au ocazia sa cumpere o casa la gata la preturi incepand cu 74.000 de euro, iar cea mai scumpa este la 155.000 de euro.

Share: