Alina Ceușan s-a fotografiat cu băiețelul ei pe plajă

Alina Ceușan a postat o poză în care este alături de băiețelul ei pe plajă. Alina este una dintre cele mai cunoscute bloggerițe din domeniul beauty & fashion. Originară din Târgu Mureș, a urmat Facultatea de Comunicare din Cluj.

Primul blog pe care l-a făcut a fost de fapt o temă pentru facultate. Apoi a văzut că oamenii o apreciază și a continuat să scrie. A apărut în multe reviste de modă și a colaborat cu brand-uri importante.

Alina Ceușan este căsătorită cu Raul Tișa

Alina Ceușan este căsătorită cu Raul Tișa și au un băiețel. La nunta lor din 2019 au participat mai mult de 700 de invitați. Vedeta a rămas însărcinată după ce a participat la competiția Asia Express. A născut pe 15 septembrie 2020.

Pe atunci, Alina mărturisea că își dorește să crească un băiat puternic dar și sensibil în același timp. Un om pragmatic dar și visător, care să ducă la bun sfârșit tot ceea ce își propune.

Recent, Alina Ceușan a postat mai multe poze cu ea și cu micuțul Rock. De Paște, au făcut o poză de familie la iarbă verde. Alina, Raul și Rock le urează fanilor Happy Easter.

S-au pozat pe plajă

Poza de Paște este făcută în Târgu-Mureș, orașul în care s-a născut Alina. Fotografia de pe plajă îi surpinde pe mamă și pe băiețel într-o ipostază naturală.

Alina a scris că fotografiile de vacanță nu sunt impecabile dar asta le face mult mai prețioase. Tânjim după aceste lucruri simple și naturale.

Adevăratul moment de perfecțiune este atunci când tu și copilul tău vă bucurați de mare. Este prima dată când Rock vede marea.

Share: