Vestea momentului pentru clienții Raiffeisen Bank din România. E anunțul sfârșitului de an

S-a aflat! Este vestea momentului pentru clienții Raiffeisen Bank din România. Anunțul sfârșitului de an îi va bucura pe mulți. Ce s-a decis, de fapt?

Dacă ești clientul băncii și folosești cardul de debit Mastercard pentru plăți în magazine, fizice sau online, ai șansa să câștigi o mașină gratuit! Acum îți explicăm care sunt condițiile necesare pentru a participa la această campanie.

Vestea momentului pentru clienții Raiffeisen Bank din România

Anunțul a fost făcut în mod oficial pe contul de Facebook al Raiffeisen Bank. Cei care își doresc să câștige o super mașină pot participa doar până la data de 19 decembrie 2021.

“Tu știi deja că ai comision 0 la plățile în magazine și online când achiți cu cardul tău de debit Mastercard de la Raiffeisen? Vestea și mai bună e că poți căștiga o Toyota C-HR dacă faci minim o plată până pe 19.12.2021 cu cardul tău de debit Mastercard de la Raiffeisen!”, este mesajul postat pe pagina oficială a băncii.

Conform regulamentului pe care îl poți citi AICI, condițiile pentru a putea participa sunt următoarele:

  • trebuie să ai vârsta de 18 ani împlinită până la data începerii campaniei.
  • să ai domiciliul în România – adresa înregistrată în baza de date a băncii să fie una din țara noastră.
  • să fii client Raiffeisen Bank, titlular al unui cont curent în lei ori al unui pachet de cont curent în lei cu card de debit Mastercard atașat și să efectuezi cel puțin o tranzacție folosind cardul de debit Mastecard de la Raiffeisen Bank. Tranzacția poate fi atât cu cardul fizic, cât cu cardul salvat într-o aplicație tip portofel digital.
  • dacă îți deschizi cont la Raiffeisen Bank chiar în perioada campaniei, trebuie să urmezi aceleași reguli ca cele menționate mai sus.
  • să nu deții opțiunea de cont curent Premium Banking sau Friedrich Wilhelm Raiffeisen.
  • să fii clientul Raiffeisen Bank la momentul încheierii campaniei.

Citește și:

Digi RCS RDS, decizie bombă pe piață! Peste un milion de clienți sunt afectați

Nu mai sunt bani pentru pensii. Lovitura primita de romani la sfarsit de an

Lovitură pentru români înainte de Crăciun! Mulți nu vor avea ce să pună pe masă. Anunțul este crâncen!

Share: