Toți clienții Raiffeisen Bank trebuie să știe asta. Ce se întâmplă cu aplicația Smart Mobile

Toți clienții Raiffeisen Bank trebuie neapărat să știe asta. A fost făcut anunțul oficial! Ce se întâmplă, de fapt, cu aplicația Smart Mobile în următoarea perioadă?

Trăim niște vremuri ieșite din comun. Conflictul din Ucraina a dat întreaga lume peste cap. Milioane de oameni au acum nevoie de ajutor urgent, din partea țărilor vecine.

Toți clienții Raiffeisen Bank trebuie să știe asta. Ce se întâmplă acum?

Pentru că nu puteau rămâne indiferenți în fața suferinței ucrainenilor, șefii băncii au decis să apeleze la generozitatea clienților. Așadar, acum poți dona direct prin intermediul aplicației Smart Mobile pentru cauza celor aflați în suferință din cauza războiului.

“Buna, Acest mesaj ajunge la tine intr-un context pentru care nimeni nu a fost pregatit. Este un mesaj despre solidaritate fata de cetatenii ucraineni care se refugiaza in Romania sau se afla in tranzit in tara noastra.

Credem ca doar impreuna putem ajuta, de aceea lansam optiunea de donatie in Smart Mobile pentru toti clientii Raiffeisen Bank. Donatiile stranse astfel merg catre fondul de urgenta United Way, care ajuta refugiatii veniti in Romania dinspre Ucraina.

E foarte simplu sa ajuti. Cauta ”Ucraina” sau “United Way” in sectiunea “Plati” – datele United Way vor fi deja completate. Completeaza suma pe care doresti sa o donezi. Lasa un mesaj pentru United Way in sectiunea de detalii pentru plata. Finalizeaza tranzactia.

Mai departe, ajutorul tau va ajunge la United Way pentru sprijinirea oamenilor care fug din calea razboiului. Afla mai multe AICI despre fondul de urgenta United Way, organizatie cu care Raiffeisen Bank deruleaza programe de educatie din 2004″, se arată în mesajul trimis pe e-mail clienților companiei.

Cum mai sprijină banca poporul ucrainean?

Pe lângă încurajarea clienților deja existenți să doneze, Raiffeisen Bank le întinde o mână de ajutor în mod direct celor afectați de război.

“Pe langa optiunea de donatie direct din Smart Mobile, venim in ajutorul vecinilor din Ucraina cu servicii bancare simplificate:

  • Cardurile emise in Ucraina au 0 costuri la plati prin POS-urile noastre si la retrageri de numerar la ATM si MFM Raiffeisen Bank;
  • Deschidem instant conturi curente cu card pentru persoanele sosite din Ucraina, doar pe baza buletinului sau pasaportului.

In aceasta perioada de conflict si imprevizibilitate, este important sa ramanem solidari cu refugiatii ucraineni care au fost nevoiti sa-si paraseasca tara si casa”, se mai arată în același mesaj oficial.

Citește și:

Ce se întâmplă, de fapt, dacă iei pastile cu iod sau iodură de potasiu. Avertismentul medicilor: efectele pot fi devastatoare

Cum să te pregătești în caz de război. Câți bani trebuie să ai în casă în perioada asta?

Apare o nouă pensie în România. Milioane de români sunt vizați. Cine încasează banii

Share: