Un bărbat din Sibiu ar fi fost omorât de vacile pe care le supraveghea

Se cunoaște faptul că animalele atacă uneori oamenii. Chiar și animalele domestice pot avea astfel de reacții, o demonstrează atâtea cazuri. Un localnic din Biertan, județul Sibiu, a descoperit o scenă de groază. Un bărbat zăcea mort într-un pârâu și nimeni nu știa ce s-a întâmplat. Localnicul a alertat imediat autoritățile. Polițiștii iau în calcul și ipoteza conform căreia bărbatul a fost atacat de vaci.

Potivit autorităților, incidentul a avut loc foarte aproape de localitatea Dumbrăveni din județul Sibiu. Pârâul în care a fost găsit cadavrul bărbatului este situat într-o zonă pe care localnicii o numesc Blehi. Bărbatul a fost dat dispărut în cursul zilei de luni. Partea inferioară a corpului era scufundată în apă.

Bărbatul era văcar în Dumbrăveni

Pentru a afla cauza decesului, cadavrul bărbatului a fost trimis la un centru de medicină legală. După examinare, medicul legist a observat că trupul bărbatului avea mai multe julituri și zgârieturi. Acestea au fost observate și anterior de către polițiști. Câteva detalii importante au dus la ipoteza că bărbatul, care era văcar, ar fi fost atacat de vacile pe care le supraveghea.

Plantele de lângă pârâu păreau călcate în picioare iar în jurul cadavrului erau mai multe urme de copite. Cercetările nu se opresc aici iar polițiștii așteaptă noi rezultate după efectuarea necropsiei la SML Sibiu. Ei nu se limitează la o singură ipoteză, ci iau în calcul mai multe piste. Este posibil ca bărbatul să fi fost ucis de un alt localnic. Polițiștii au deschis un dosar penal și speră să afle răspunsul.

Share: