Valentina Pelinel întreabă ce nuanță de păr i se potrivește mai bine

Valentina Pelinel a încercat mai multe coafuri și nuanțe de păr de-a lungul timpului. Se pare că tot blondul a rămas preferatul ei. Este o alegere bună, mai ales că are un ten deschis la culoare. Astăzi, blondina a postat un colaj de poze în care are mai multe look-uri.

O putem vedea pe Valentina șatenă, brunetă, cu o nuanță ginger sau în degrade. Valentina își întreabă urmăritorii care dintre ipostaze li s-a parut mai interesantă. Mărturisește că tot blondul va rămâne alegerea ei preferată.

Nu s-a mai auzit nimic despre Valentina Pelinel în ultima vreme. Este momentul să aflăm ce mai face fostul model de talie internațională. În trecut, ea și Cristi Borcea au fost implicați în scandaluri de proporții. Valentina a fost căsătorită cu fostul deputat Cristian Boureanu. Se pare că relația dintrea ea și omul de afaceri Cristi Borcea a început când încă era măritată.

Cum merge relația cu Borcea

Borcea a mărturisit că a avut sentimente pentru Valentina încă de la început. La a doua întâlnire, și-a dat seama că vrea să-și unească destinul cu ea și să fie mama copiilor lui. Practic, după spusele lui Cristi, fostul manechin nu și-ar fi înșelat soțul. Relația cu Boureanu era deja ruinată și nu mai putea fi salvată.

Cristi Borcea a apărut la momentul potrivit dar din păcate a urmat o perioadă grea în care a stat în închisoare. Valentina l-a iubit însă foarte mult și a spus că îl așteaptă. Cristi a mărturisit că Valentina este cea mai bună alegere din viața lui.

Este o femeie calmă care îi oferă dragostea și puterea de care are nevoie. Ea a născut gemene pe 1 martie 2019. Din păcate, Cristi nu a fost prezent la nașterea fiicelor sale. Acum, cuplul se bucură de viață și de creșterea gemenelor.

Share: