Un câine care a căzut într-o groapă de 4 metri a fost salvat de pompieri

Stăpâna unui câine din rasa Border Collie a trecut printr-o mare spaimă. Câinele ei a căzut într-o groapă. Proprietara s-a temut foarte mult pentru viața animalului, mai ales că este destul de bătrân. Femeia pe nume Lisa Collins, în vârstă de 52 de ani, a ieșit la plimbare cu Zac, câinele ei de 15 ani. Incidentul a avut loc în Luton, Anglia. Lisa povestește că patrupedul a dispărut dintr-o dată din raza ei vizuală.

La început, stăpâna a auzit un schelălăit puternic și a crezut că Zac s-a blocat în ceva și s-a rănit. Apoi l-a reperat într-o groapă. A încercat în zadar să-l scoată singură de acolo. În cele din urmă, a solicitat ajutoare. Pompierii au ajuns imediat și au salvat animalul. Incidentul s-a produs pe domeniul Putteridge Bury care este administrat de Universitatea din Bedfordhire.

Animalul nu a suferit fracturi

Câinele a căzut de la înălțimea de 4,6 m dar nu a suferit fracturi. Stăpâna a declarat că se aștepta la ce e mai rău. Credea că Zac și-a rupt picioarele sau spatele în cădere, însă animalul a scăpat cu bine. Operațiunea de salvare s-a desfășurat fără probleme. Pentru a ajunge la animal, a fost de nevoie de doi pompieri și de o scară.

Înălțimea de la care a căzut a fost destul de mare (4,6 m). Apoi, Zac a fost luat în brațe de stăpâna sa. Aceasta a încercat să îl calmeze pentru că era foarte speriat. Starea lui a revenit însă la normal chiar dacă a trecut printr-un șoc. Medicul veterinar l-a consultat și a spus că Zac este bine.

Share: