Câți bani au făcut la nuntă Smiley și Gina Pistol! Suma pusă de invitați în plic

Sâmbătă, 27 mai, într-o zi senină de început de vară, pe când natură înflorește și dragostea plutește în aer, unul dintre cei mai îndrăgiți artiști români, Smiley, și partenera să de viață, Gina Pistol, au îmbrățișat momentul magic al căsătoriei. Nuntă lor, care a avut loc ieri, a fost un eveniment deosebit și unic, plin de bucurie, emoție și romantism.

Smiley și Gina Pistol formează unul dintre cele mai admirate și apreciate cupluri din industria de divertisment din România. Amândoi sunt persoane talentate și pline de farmec, iar frumusețea lor interioară și exterioară a captivat inimile fanilor lor. Relația lor a început în urmă cu șapte ani cu discreție și s-a dezvoltat într-o poveste de dragoste puternică și autentică, care i-a făcut pe mulți să viseze la propriul lor final fericit.

Nuntă lui Smiley și Gina Pistol a avut loc sâmbătă seară într-o atmosferă intimă și romantică, înconjurată de prieteni apropiați și familie. Ceremonia a avut loc într-un cadru pitoresc în Snagov, cu o grădină înflorită și o scenografie de vis, care reflectă povestea lor de dragoste unică. Cuplul a ales cu grijă fiecare detaliu pentru a crea o atmosferă specială și personală, în care dragostea și bucuria să fie în centrul atenției.

La petrecere au fost prezenți 300 de invitați, iar meniul a fost format din patru feluri de mâncare. „Va fi un meniu ce va îmbina tradiționalul cu fine diningul. Vor fi patru feluri de mâncare. Meniul va fi complex și elegant. Va îmbina toate gusturile.

Prețul meniului pe care Smiley și Gina Pistol l-au ales este de 100 de euro. Sunt patru feluri de mâncare, plus primirea cu tartine, pișcoturi și prosecco. Aperitivul este complex. La felul următor au ales file de doradă în crustă de ierburi aromatice, cartofi și legume julienne.

Urmează nelipsitele sarmale cu mămăliguță. Apoi, la felul principal cei doi au ales mușchi de vită Wellington și pulpă de rață confiată, cu sparanghel sote și sos tartar”, a mărturisit Emil Ioniță, șeful complexului din Snagov.

Gina Pistol a strălucit într-o rochie de mireasă elegantă și sofisticată, realizată de un designer renumit. Rochia să a evidențiat frumusețea să naturală și a subliniat grăția ei, iar accesoriile delicate au adăugat o notă de rafinament. Smiley a ales un costum care îi punea în evidență stilul personal inconfundabil. Cei doi îndrăgostiți radiau de fericire și emoție în aceste ținute speciale, care i-au ajutat să strălucească și mai mult în ziua lor specială.

Câți bani au făcut Smiley și Gina Pistol la nuntă

Toată lumea este curioasă câți bani au strâns Smiley și Gina Pistol la nuntă. Potrivit primelor informații apărute în presă, invitații ar fi pus în plic la sfârșitul petrecerii aproximativ 300 de euro de persoană. La un calcul simplu, cei doi îndrăgostiți ar fi adunat aproximativ 100.000 de euro. Casă de piatră!

Share: