Cine este Marta Fascina, iubita cu 53 de ani mai tanara a lui Silvio Berlusconi! Ce meserie are femeia

Silvio Berlusconi a murit astazi intr-un spital din Miloano la varsta de 86 de ani! Fostul premier italian avea o relatie de la inceputul anului 2020 cu o superba blonda cu 53 de ani mai mica decat el! Anul trecut, Marta Fascina si fostul politician au realizat o “nunta simbolica”.

Silvio Berlusconi a murit astazi la spitalul San Raffaele din Milano la varsta de 86 de ani! Fostul premier a fost internat recent pentru a trata o infectie pulmonara, dar medicii au dezvaluit ca suferea si de leucemie cronica.

Starea de sanatatea a lui Silvio Berlusconi s-a deteriorat considerabil in ultimii ani. Potrivit presei, in aceasta dimineata, fratele sau, Paolo si copiii s-au grabit sa ajunga la spital, unde iubita lui, Marta Fascina se afla deja.

Marta Fascina si Silvio Berlusconi aveau o relatie de la inceputul anului 2020, iar intre cei doi era o diferenta de varsta de 53 de ani. In luna martie 2022, fostul premier italian a organizat o nunta simbolica cu iubita sa in varsta de 33 de ani. Marta Fascina este deputata in partidul condus de Silvio Berlusconi.

Potrivit presei din peninsula, cei cinci copii ai lui Silvio Berlusconi nu au fost de acord cu acel spectacol. Mai mult, Marta ar fi fost ofensata atunci deoarece nu a avut parte de o nunta reala si nu a fost luata de sotie de Berlusconi in mod oficial.

Silvio Berlusconi a fost prim ministru in Italia intre anii 1994-1995, 2001-2006 si 2008-2011.

Share: