Șerban Huidu și Mihai Găinușă, scandal pe final de an! Și-au aruncat iar cuvinte grele: ‘Arogant și coleric!’

Se pare că sfârșitul de an și perioada sărbătorilor de iarnă nu a adus pacea între cei doi foști colegi și prieteni! A început iar scandalul între Șerban Huidu și Mihai Găinușă, iar cei doi se jignesc încă odată în mod public.

Zilele trecute, Găinușă a fost invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță. Aici, fostul prezentator al emisiunii Cronica Cârcotașilor a fost pus să îl caracterizeze pe Huidu în trei cuvinte.

Șerban Huidu și Mihai Găinușă, scandal pe final de an! Și-au aruncat iar cuvinte grele

Deși era de așteptat ca Șerban să reacționeze ulterior, Mihai nu s-a ferit și a folosit trei cuvinte grele ca să îl descrie pe fostul lui prieten și coleg de la Prima TV. L-a numit: „arogant, neparolist și coleric, în sensul rău al cuvântului”.

Cei doi formau unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de prezentatori din România. În anii 2000, emisiunea lor era pe val, milioane de români așteptând cu sufletul la gură să înceapă Cronica Cârcotașilor. Șerban Huidu și Mihai Găinușă erau extrem de buni prieteni și în afara platourilor de filmare.

Tocmai de aceea, a fost un șoc pentru toată lumea atunci când Găinușă a plecat cu scandal de la cârma emisiunii. S-au transformat din prieteni în dușmani, iar acum Șerban Huidu a ținut să îi dea replica fostului coleg, prin intermediul unei postări de Facebook.

„Prezent la Măruță în emisiune, Mișu Găinușă tocmai m-a făcut arogant, neparolist și coleric. Răspunsul meu pentru el a fost dat mai de mult”, a scris Șerban Huidu, pe pagina oficială a emisiunii Cronica Cârcotașilor, alături de un link care duce către un text mai vechi de pe blogul lui personal.

Textul respectiv a fost scris în data de 6 noiembrie și conține niște rânduri extrem de dure, adresate lui Mihai Găinușă:

„Dacă toți sunt niște nulități, de linia doi etc, de ce ai vrut să lucrezi cu ei când ai plecat? Tuturor le-ai făcut oferte și ai primit un refuz categoric!”, este doar o parte din mesajul lui Huidu. (Vezi tot textul AICI)

Citește și:

Cătălin Măruță a făcut anunțul! Primele imagini cu cel mai nou membru din familia Andrei

Anamaria Prodan, noi dezvăluiri rușinoase despre Laurențiu Reghecampf! Câte amante a avut, de fapt, soțul ei

Cand au aflat fiicele lui Florin Busuioc ca mai au un frate secret. Drama ascunsa a vedetei Pro TV

Share: