Gabriela Cristea, pe mâna medicilor! Ce probleme de sănătate are soția lui Tavi Clonda: ‘Trebuie să fac un RMN’

Din păcate, Gabriela Cristea a ajuns pe mâna medicilor. Anunțul trist a fost făcut chiar de către soțul ei, Tavi Clonda, în cel mai nou vlog postat pe Youtube.

Se pare că îndrăgita prezentatoare are nevoie de un RMN, pentru că problemele cu sciatica ce o chinuie de ceva vreme s-ar fi agravat. În timp ce ea a mers la control, la Sanador, Tavi și cele două fetițe s-au jucat în parc, la Piața Victoriei.

Gabriela Cristea, pe mâna medicilor! Ce probleme de sănătate are soția lui Tavi Clonda

Pentru ca Iris și Victoria să nu se sperie pentru că mama lor are probleme, Tavi le-a ținut ocupate cât timp soția lui a fost pe mâna medicilor specialiști.

„Sunt… Trebuie să fac RMN, m-am programat deja. A zis că în funcție de ce am, îmi spune ce trebuie să fac. CT-ul nu vede toate astea. Nu mai mergem la ortoped. Așa mă așez și la serviciu pe scaun, dar par această perfectă”, a dezvăluit Gabriela Cristea, în timp ce se lupta vizibil cu durerile de spate.

Nu este pentru prima oară când îndrăgita prezentatoare TV este chinuită de o criză de sciatică. Ea povestea la un moment dat că a fost chinuită de durerile cumplite chiar și într-o vacanță pe care Tavi i-o oferise ca surpriză.

”Mi-a plăcut că e un om care nu spunea ”NU”. Nu mi-a plăcut că a venit în pantaloni scurţi şi era la un fel de interviu. Nu mi-aş fi imaginat că avea să devină soţul meu. Nu petrecem foarte mult timp împreună.

Atunci când suntem la Kanal suntem Gabriela şi Tavi, dar nu prea comunicăm, nu avem gesturi de tandreţe. El are treaba lui, eu treaba mea. Mi-a plăcut faptul că la un moment dat m-a dus la Roma.

Am zăcut cu o criză de sciatică vreo săptămână, dar a meritat. Eu fac micul-dejun pentru că doar eu gătesc. Nu se atinge nimeni de teritoriul meu”, a povestit Gabriela Cristea, într-un LIVE de pe Facebook.

Citește și:

Ce obiect a păstrat Marcel Toader după divorțul de Gabriela Cristea. Maria Constantin, dezvăluire șocantă

Rețetă cozonac cu nucă și ciocolată făcut de Gabriela Cristea. Trucurile secrete pentru un desert perfect

Tavi Clonda, mesaj emoționant pentru mama lui! Poze de colecție cu soacra Gabrielei Cristea

Share: