Bianca Comănici și Iancu Sterp, cel mai nou cuplu din showbiz? Fosta concurentă de la Puterea Dragostei, dezvăluiri bombă

Bianca Comănici și Iancu Sterp formează, în sfârșit, cel mai nou cuplu din showbiz? Fanii celor doi foști concurenți de la Puterea Dragostei își doresc de multă vreme să se întâmple acest lucru.

Frumoasa brunetă a intrat într-un live pe contul ei de Youtube. A făcut niște dezvăluiri incendiare despre adevărata relație pe care o are acum cu fratele lui Culiță Sterp.

Bianca Comănici și Iancu Sterp, cel mai nou cuplu din showbiz?

Bianca a format un cuplu cu Livian, fiul lui Nelson Mondialu, dar povestea lor de iubire s-a terminat. Și Iancu începuse o relație cu Denisa la Puterea Dragostei. Totuși nici el nu a avut mai mult noroc în dragoste.

Cei doi au devenit prieteni foarte buni. Schimburile lor de replici i-a făcut pe fani să se gândească la ceva mai mult. Chiar recent, în emisiunea pe care o prezintă împreună cu Ștefan Ciuculescu, Bianca a recunoscut că îi plac fizicul și comportamentul lui Iancu.

În cadrul acestui live de pe Youtube, fosta concurentă de la Puterea Dragostei a dezvăluit ce se întâmplă, de fapt, între ea și Iancu. Nu a negat faptul că există o atracție între ei. Ba chiar a pus paie pe foc și le-a dat speranțe urmăritorilor ei.

„Iancu, recunosc, are niște buzișoare, moi și delicioase și dulci. Recunosc, le-aș mai pupăci. Lecții de pupăcit cu mine. Mi se pare drăguț. Acum sper să nu se supere Iancu pe mine că dau din casă…

A fost așa o joacă, o distracție. Am rămas cu gândul la buzele lui. Iancu era cam gelos că i-am zis că eu vorbesc cu cineva. Și nebunaticul ăla m-a pupat pe buze. Eu l-am respins cât am putut, dar a fost așa spontan”, a dezvăluit Bianca Comănici.

Citește și:

Simina de la Puterea Dragostei, dezvăluire șocantă despre relația cu Alex Zănoagă: ‘Copilul nu este al nostru!’

Boala incurabilă de care suferă Andreea Mantea. Trebuie să ia 9 pastile pe zi pentru tot restul vieții

Ce se întâmplă, de fapt, cu Beni. Iancu Sterp a făcut acum anunțul

Share: