Cum arată acum secția arsă de la spitalul Matei Balș. Imagini tulburătoare, făcute publice de Codin Maticiuc

Mulți s-au cutremurat când au văzut cum arată acum secția arsă de la spitalul Matei Balș. Imaginile de-a dreptul tulburătoare au fost făcute publice de către Codin Maticiuc.

Acesta a filmat un vlog, la aproape un an de la tragedie. În dimineața zilei de 29 ianuarie 2021, izbucnea un incendiu în spital. Mai multe persoane și-au pierdut viața și, din nefericire, nu a fost singura nenorocire de acest fel din spitalele românești, în ultimii ani.

Cum arată acum secția arsă de la spitalul Matei Balș

Codin Maticiuc a decis să filmeze acum interiorul distrus în urmă cu un an, pentru că își dorește să renoveze această secție din spital. Afaceristul are mai multe astfel de acțiuni caritabile, reușind deja să schimbe în bine mai multe spitale din țară.

„Suntem la Matei Balș, ne-au contactat cei de aici, managerii. Vrem să facem un tur să încercăm să vedem dacă putem să renovăm exact partea care a ars. Stați lângă noi și hai să vedem ce e înăuntru”, și-a început Codin Maticiuc vlogul despre spitalul Matei Balș.

Se poate observa din imagini cât de mult a fost afectat spitalul. De asemenea, Codin a intrat inclusiv în locul în care și-au pierdut viața trei dintre victimele incendiului.

„Culmea, spitalul are bani să renoveze, doar că procedura pe care statul a instaurat-o, toate licitațiile care pot fi apoi contestate, caietul de sarcini și absolut tot, face ca asta să dureze luni sau poate ani. Întrebarea este ce facem. Renovăm noi acum sau mergem la alt spital care nu are buget”, a completat Codin Maticiuc despre spitalul Matei Balș.

Citește și:

Anunțul bombă despre cazul Caracal! Devastator ce s-a întâmplat acum

Veste devastatoare pentru români! Violeta Alexandru, avertisment crunt despre criza energetică: ‘Va fi mai rău!’

Se dau 25.000 de euro pentru români! Nu ai nevoie de studii sau experiență profesională

Share: